Libnet.ro
UNICEF

13:00

O fetita de doar 11 ani, din Moldova, a murit la sanius, dar a salvat viata altor cinci persoane

România Liberă România Liberă,
O fetita de doar 11 ani, din Moldova, a murit la sanius, dar a salvat viata altor cinci persoane

O fetita de doar 11 ani a avut parte de un sfarsit tragic dupa ce s-a lovit la cap, la sanius. Fetita nu a acuzat dureri, asa ca parintii spi nu au dus-o la medic. Dar cand durerile au inceput, deja era prea tarziu: fetita a intrat in moarte cerebrala. Jurnalistii de la Ziarul de Iasi sustin ca ea a devenit donator de organe, parintii sai fiind de acord sa salveze viata altor cinci persoane. continuă pe România Liberă

VIATA DUPA MOARTE! Cinci operatii de TRANSPLANT dupa ce o fetita de 11 ani din Iasi a MURIT la sanius. Care este gestul EMOTIONANT al parintilor

Cinci oameni au primit o noua sansa datorita unei fetite de 11 ani care a murit dupa un accident la sanius in Iati, iar parintii ei au fost de acord sa-i doneze organele. Ficatul, rinichii si corneea au.

Cinci operatii de transplant dupa ce o fetita de 11 ani din Iasi a murit la sanius, iar parintii au fost de acord cu donarea organelor

Ficatul si un rinichi au fost preluati de medicii din Bucuresti, iar in Iasi s-au facut trei transplanturi - doua de cornee si un altul de rinichi.

Psiholog la 11 ani: un pusti ofera contra cost consiliere emotionala trecatorilor de la metrou

Ciro Ortiz , un baietel in varsta de 11 ani din New York, si-a instalat propria taraba intr-o statie de metrou, iar pentru doar 2 dolari le ofera trecatorilor o sesiune de cinci minute de consiliere emotionala.

Anunt umanitar: Un tata incearca sa isi salveze fiica, de 11 ani, diagnosticata cu cancer

Alexandru Eduard Ionita face un apel disperat pentru a-si salva fiica in varsta de numai 11 ani. Fata a fost diagnosticata cu tumoare maligna de grad 3-4, de tip rabdomisosarcom alveolar, cu metastaze izostructurale limfoganglionare.

Un copil de 10 ani, bolnav de autism, a murit in urma unui incendiu. Fusese lasat singur in casa care a ars

Politistii din Maramures au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul unui copil in varsta de 10 ani, din localitatea Borsa, care a murit in urma unui incendiu ce a cuprins casa in care locuia.

Ministrul pentru mediul de afaceri: Vom aproba un proiect de OUG privind internationalizarea companiilor romanesti/ Doar 4,67% din companiile romanesti au activitati de export

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca va fi aprobat un proiect de ordonanta de urgenta privind un program de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, cu finantare de la bugetul de stat. Statistic, doar 4,67% din companiile romanesti au activitati privind exportul. De aici si caracterul de urgenta. Ne situam sub jumatatea mediei europene, a declarat Florin Jianu.

Tragedie la sanius, in apropiere de Barlad: o fetita de 12 ani a murit dupa ce a ajuns cu sania intr-un stalp. Organele copilei, prelevate pentru a salva alte vieti

O fetita de 12 ani, din localitatea vasluiana Galtesti, comuna puiesti, a murit in urma unui tragic accident la sanius. Familia si-a dat acordul ca organele fetitei sa salveze alte vieti, astfel ca noaptea trecuta, la Iasi, a avut loc prelevarea organelor.

Erik Gulasci a stabilit un nou record european de varsta. A atins varful Aconcagua, 6962 metri, la doar 12 ani

Ascensiunea a durat 12 ore si a fost o adevarata aventura pe un vant naprasnic care a batut si cu 70 de km pe ora. Acestea este al doilea record eurpean pentru Erik, dupa escaladarea varfului Elbrus de anul trecut.

Un tanar de doar 17 ani s-a sinucis in baia spitalului din Vaslui. Tanarul era internat acolo din cauza unei otite

Un tanar internat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui s-a sinucis prin spanzurare in toaleta din salon. Pacientul avea 17 ani, el fiind internat de o saptamana din cauza unei otite, la sectia ORL. Cei care l-au gasit pe baiat au anuntat imediat cadrele medicale, dar acestea nu au mai avut cum sa-l salveze.

Doar cinci echipe, din 16, au mai ramas in cursa pentru plecarea pe Luna

Cursa pentru plecarea pe Luna mai are doar cinci echipe ramase in competitie. Grupurile care au supravietuit sunt cele care au indeplinit conditiile ce vizau un termen limita - anul 2016 - pentru a obtine contracte de lansare, care au fost verificate de catre organizatorii Google Lunar X-Prize, scrie BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )