Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fetita de doi ani, cu arsuri de gradul II si III, tinuta doua zile acasa. Mama a incercat sa o trateze singura

Adevărul Adevărul,
Fetita de doi ani, cu arsuri de gradul II si III, tinuta doua zile acasa. Mama a incercat sa o trateze singura

Medicii au fost alertati dupa doua zile de la data accidentului, iar acum copilasul este transportat cu elicopterul SMURD la o clinica din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

O copila de doi ani, din Bistrita, care a fost arsa cu apa fierbinte si pe care parintii au tratat-o acasa timp de doua zile, a fost preluata astazi de un elicopter pentru a fi dusa la un spital din Capitala.

Cosmarul indurat doi ani de o copila abuzata sexual de unchiul ei. A spalat-o in zona intima, a atins-o si a pupat-o

Un barbat din Valcea este judecat pentru ca a abuzat-o sexual, in mod repetat, pe nepoata sa in varsta de 13 ani. S-a intamplat pe parcursul a doi ani, timp in care i-a dat copilei bani sa nu sufle o vorba. Prima instanta l-a condamnat, in martie 2020, la 3 ani de inchisoare, insa decizia nu este definitiva.

Economia Germaniei ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera cresterea pierduta din cauza pandemiei

Economia germana se va contracta semnificativ in acest an si ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera terenul pierdut, a anuntat banca centrala a Germaniei, aceasta alaturandu-se mai multor analisti care prevad doar o recuperare economica lenta ca urmare a recesiunii cauzate de pandemia de COVID-19, relateaza Reuters.

Doi ani de conferinte pentru planificarea viitorului Europei

Comisia Europeana a decis initierea unor conferinte depre viitorul Europei care vor dura doi ani. Aceste sesiuni de conferinte ar fi trebuit sa inceapa pe 9 mai, dar au fost amanate pe perioada nedeterminata, anunta Thinking Federalist. com.

VIDEO Asa a inceput Era Nadal la Roland Garros. Tinut doi ani in blocstart, Rafa a fost primit cu covor rosu, ca Borg

Pentru o generatie intreaga de fani, care a crescut cu tenisul lui Rafa Nadal, pare ireal ca in aceasta zi se implinesc 15 ani de la primul titlu de Mare Slem castigat de spaniol. Pandemia nu i-a permis acum lui Nadal sa demareze campania pentru al 13-lea sau trofeu la Paris, iar ibericul nu si-a petrecut aniversarea de 34 de ani in capitala Frantei. Este posibil ca, totusi, in septembrie, cursa pentru a 13-a Cupa a Muschetarilor sa inceapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )