Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fetita de doi ani, moarta in urma unui incendiu in locuinta familiei

Adevărul Adevărul,
Fetita de doi ani, moarta in urma unui incendiu in locuinta familiei

O fetita in varsta de doi ani si patru luni a murit, sambata seara, intr-un incendiu izbucnit in locuinta familiei din localitatea Sampetru Mare din judetul Timis, iar fratele acesteia, in varsta de patru ani, a fost salvat, primind ingrijiri de la medicii sositi la locul incendiului. continuă pe Adevărul

Timis: O fetita de doi ani a murit intr-un incendiu

O fetita de doi ani si patru luni a murit, iar fratele ei de patru ani este intenat in spital, in urma unui incendiu produs sambata seara, in localitatea timiseana Sanpetru Mare.

IGSU: Autorizatia de securitate nu elimina posibilitatea initierii unui incendiu. Astfel de evenimente pot fi cauzate de actiuni premeditate

Obtinerea unei autorizatii de securitate la incendiu nu elimina posibilitatea izbucnirii sau propagarii unui incendiu, iar lipsa acesteia nu poate fi asociata cu existenta elementelor de pericol, sustine Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, in contextul incendiului din Clubul Bamboo, care functiona fara aviz de siguranta la incendii, avand doar un aviz emis in 2009.

Incendiu la un imobil din Calan, judetul Hunedoara. 19 persoane au fost evacuate

19 persoane, dintre care 15 minori, au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele dintr-un bloc tip pavilion din orasul Calan, in urma unui incendiu care a cuprins duminica acoperisul cladirii .

Imagini cutremuratoare din Iran: Un zgarie-nori s-a prabusit in urma unei incendiu in interiorul cladirii, provocand numeroase victime (FOTO,VIDEO)

Una dintre cele mai vechi cladiri de tip zgarie-nori din capitala Iranului, Teheran, Centrul Comercial Plasco, s-a prabusit in timp ce pompierii incercau sa lichideze un incendiu puternic ce a.

Peste 40 de persoane si-au pierdut viata in urma unui atac cu masina-capcana

Autoritatile maliene au anuntat miercuri dupa-amiaza ca pana la 42 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 100 au fost ranite in urma detonarii unei masini-capcana in incinta unei tabere militare din localitatea nordica Gao, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )