Libnet.ro
UNICEF

21:00

O fetita de noua ani fuge dupa un hot RECIDIVIST care i-a furat telefonul din mana (VIDEO)

B1 B1,
O fetita de noua ani fuge dupa un hot RECIDIVIST care i-a furat telefonul din mana (VIDEO)

O fetita de noua ani din Iasi a dat dovada de curaj si a fugit dupa un barbat care i-a smuls telefonul mobil din mana, pe strada. Copila a fost talharita in timp ce se intoarcea de la scoala. continuă pe B1

VIDEO: O fetita de noua ani, talharita de un recidivist pe strada, la Iasi, a fugit dupa agresor

O fetita de noua ani din Iasi a dat dovada de curaj si a fugit dupa un barbat care i-a smuls telefonul mobil din mana, pe strada, in timp ce se intorcea de la scoala impreuna cu un alt copil. Agresorul a fost prins ulterior si arestat.

VIDEO O fetita de 9 ani din Iasi fuge dupa talharul ei dupa ce e jefuita pe strada. Imaginile au devenit virale

O fetita de 9 ani din Iasi a fost surprinsa de o camera de supraveghere in timp ce fuge dupa un talhar care tocmai o jefuise de un telefon mobil.

Iesenii, uimiti de curajul incredibil al unei fetite de noua ani care a fost jefuita - VIDEO

O fetita de noua ani din Iasi i-a tinut piept unui hot care a atacat-o pe strada. Individul i-a furat telefonul, iar copila a incercat sa-l prinda, cu un curaj iesit din comun. A avut noroc sa scape.

Ucigasul de la depoul CFR Timisoara este recidivist. A violat in trecut o fetita de 13 ani dintr-un orfelinat

Barbatul care si-a ucis sotia in depoul CFR din Timisoara este acuzat oficial de omor calificat cu premeditare. Potrivit procurorilor, tanarul de 33 de ani este recidivist, in urma cu 14 ani violand o fetita de 13 ani dintr-un centru de plasament.

Ministrul Educatiei, reactie in cazul copilului de trei ani mort dupa ce a cazut in fosa septica a scolii. Ce masuri anunta Ecaterina Andronescu

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a avut o reactie in cazul baietelului de trei ani, care a cazut in fosa septica din curtea unei scoli din Iasi, acoperita cu un capac ruginit si.

Cocosatul de la Notre-Dame, cea mai vanduta carte pe Amazon in Franta, dupa incendiul devastator care a cuprins catedrala gotica

Romanul Cocosatul de la Notre-Dame, de Victor Hugo, a urcat marti pe primul loc in lista celor mai bine vandute carti pe Amazon Franta, dupa ce un incendiu a devastat faimoasa catedrala din Paris, scrie Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )