Libnet.ro
UNICEF

14:30

O fetita de sapte ani a murit dupa ce poarta de fotbal din curtea scolii a cazut peste ea

Hotnews Hotnews,
 O fetita de sapte ani a murit dupa ce poarta de fotbal din curtea scolii a cazut peste ea

O fata in varsta de 7 ani a murit, miercuri seara, in localitatea Crancesti, din judetul Bihor, dupa ce peste ea a cazut o poarta de fotbal aflata pe terenul de fotbal al scolii. continuă pe Hotnews

Tragedie in curtea scolii! O fetita de sapte ani a murit strivita de poarta de pe terenul de fotbal. O terminat-o toata!

O fetita de 7 ani a murit in curtea scolii dintr-o comuna din Bihor, miercuri seara. Tragedia a avut loc in satul Crancesti, comuna Dobresti, Bihor. Fetita de sapte ani se juca pe terenul de fotbal al.

Un baietel de 2 ani a murit dupa ce tatal sau a cheltuit 115.000 de lire sterline din donatii pe vacante, droguri si bordeluri de lux

Mateus Henrique Leroy Alves, in varsta de 37 de ani, a fost arestat in iulie sub suspiciunea ca ar fi cheltuit 114. 060 de lire sterline din banii stransi din donatii online pentru a ajuta la tratarea atrofiei musculare spinale de tipul lui 1 a fiului sau, Joao Miguel, relateaza The Sun.

Tragedie in Bihor: O fetita de sapte ani a murit in curtea scolii, dupa ce a fost lovita in cap de o poarta de fotbal

Tragedie in Bihor. Fetita de 7 ani ucisa de o poarta de fotbal din curtea scolii, cazuta peste ea

O fetita de 7 ani a fost ucisa de o poarta de fotbal care a cazut peste ea in curtea scolii primare din Crancesti, judetul Bihor. Parchetul de pe langa Judecatoria Beius a inceput o ancheta pentru ucidere din culpa in acest caz.

O tanara de 27 de ani a murit dupa o banala operatie. Doua fetite au ramas acum fara mama

O tanara de 27 de ani din Statele Unite si-a gasit sfarsitul dupa ce a suferit o operatie banala. Tanara era mama a doua fetite de doi si noua ani. Mama fetei intentioneaza sa dea in judecata.

Ce i-a soptit un tanar care a murit dupa incendiul de la Colectiv tatalui lui pe patul de spital

Valter Sienerth, tatal lui Radu, ultimul tanar ranit care a murit dupa incendiul de la Colectiv a reactionat la filmuletul prezentat joi de Libertatea de la interventia din noaptea blestemata. Fiul meu a.

Un copilas a murit dupa ce tatal lui a fugit cu banii din donatii. Baietelul s-a stins, fara tratament, in timp ce tatal lui petrecea cu prostituate

Un copil de doi ani care suferea de atrofie musculara spinala a murit pentru ca nu a primit tratamentul la timp, deoarece tatal sau a fugit cu banii si i-a cheltuit pe hoteluri de lux si prostituate. Familia a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )