Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fiat Chrysler va investi 4,5 miliarde de dolari in Michigan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiat Chrysler va investi 4,5 miliarde de dolari in Michigan

Fiat Chrysler Automobiles va investi 4,5 miliarde de dolari in cinci fabrici din statul american Michigan, pentru construirea de modele noi de vehicule Jeep, cu intentia de a concura pe piata profitabila a SUV-urilor mari, cu trei randuri de scaune, dominata de rivalii General Motors si Ford Motor, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Fiat-Chrysler modernizeaza 5 fabrici pentru productia noilor modele Jeep: investitii totale de 4.5 miliarde de dolari

Fiat-Chrysler a anuntat ca va investi 4. 5 miliarde de dolari pentru modernizarea a 5 fabrici din America de Nord unde vor fi construite noile modele Jeep. Grupul italiano-american sustine ca investitiile sale sunt concentrate acum in zona SUV-urilor,.

Volkswagen va investi aproape doua miliarde de dolari in Argo

Volkswagen AG intentioneaza sa investeasca aproximativ doua miliarde de dolari intr-o companie care va dezvolta vehicule autonome cu Argo.

PANA LA 2,69 MILIARDE DOLARI Grupul MOL - crestere cu 10% a rezultatului operational, in 2018

Grupul MOL a obtinut, la nivel global, o crestere de 10% a rezultatului operational, pana la 2,69 miliarde dolari, pe fondul unui pret mai mare al titeiului si gazelor naturale. Vanzarile retail de carburant din Romania s-au mentinut la nivelul inregistrat in 2017, potrivit companiei, citata de news. ro.

ONU cere 4,2 miliarde dolari pentru a acorda ajutor umanitar

Organizatia Natiunilor Unite a solicitat, astazi, 4,2 miliarde de dolari pentru a putea furniza in acest an asistenta necesara supravietuirii a 21,4 milioane de yemeniti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )