Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fiat Chrysler isi retrage oferta de fuziune cu Renault

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiat Chrysler isi retrage oferta de fuziune cu Renault

Compania auto italo-americana Fiat Chrysler Automobiles NV FCA) si-a retras oferta de fuziune cu societatea franceza de profil Renault SA, acuzand conditiile politice din Franta, transmite Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Fiat Chrysler RETRAGE oferta de fuziune cu Renault, acuzand conditiile politice din Franta

Fiat Chrysler a retras oferta de fuziune cu Renault, din cauza conditiilor politice din Franta, potrivit declaratiilor reprezentantilor. Astfel, dispare posibilitatea crearii celui de-al treilea lider.

REFERITOR LA OFERTA DE FUZIUNE CU RENAULT: Fiat Chrysler a rezolvat diferentele de opinie cu guvernul francez

Fiat Chrysler Automobiles FCA) a rezolvat diferentele de opinie cu guvernul francez referitoare la oferta de fuziune cu Renault.

Renault decide daca va incepe fuziunea cu Fiat Chrysler

Consiliul de Administratie al Renault ar urma sa decida, astazi, inceperea negocierilor de fuziune cu Fiat Chrysler Automobiles FCA), o tranzactie care ar putea duce la crearea unui gigant auto cu operatiuni in Europa, SUA si Japonia, transmit DPA, Reuters si AFP.

Bancherii, victima colaterala a esecului fuziunii dintre Fiat Chrysler si actionarul majoritar al Dacia

Esecul negocierilor de fuziune dintre Fiat Chrysler Automobiles FCA) si Renault marcheaza o lovitura pentru o retea de actuali si fosti bancheri ai bancii Goldman Sachs, care au incercat sa convinga politicienii francezi sa sustina acordul, transmite presa internationala.

Fiat Chrysler nu va mai fuziona cu actionarul majoritar al Dacia

Fiat Chrysler si-a retras propunerea de fuziune inaintata Renault, actionarul majoritar al Automobile Dacia, in ciuda negocierilor purtate cu guvernul francez.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )