Libnet.ro
UNICEF

01:06

FIC: Romania are avantaje competitive semnificative care ar putea genera crestere economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIC: Romania are avantaje competitive semnificative care ar putea genera crestere economica

Consiliul Investitorilor Straini FIC) considera Romania detine avantaje competitive semnificative care, exploatate de o maniera judicioasa, ar putea genera crestere economica si ar putea atrage investitii suplimentare. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu face apel catre liderii USL: Romania are nevoie de stabilitate.

Presedintele Traian Basescu face apel catre liderii USL pentru a gasi o solutie la actualele dispute din interiorul aliantei pentru a nu se ajunge la o criza politica. Romania are nevoie de stabilitate si de un guvern pe deplin functional, care sa poata gestiona in mod eficient problemele tarii si sa asigure o buna guvernare. Disfunctionalitatile aparute in alianta de guvernare dupa anuntul privind demisia mai multor ministri liberali, precum si intentia exprimata de prim-ministrul Guvernului .

Ponta: Romania are nevoie de o dezvoltare serioasa a pietei de capital

Romania are nevoie de o dezvoltare stabila si serioasa a pietei sale de capital, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta la dezbaterea Crearea unei Piete de Capital Internationale in Romania, organizata de catre Banca Nationala, Bursa de Valori Bucuresti si Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Orange Romania are un nou Chief Technology Officer

Orange Romania anunta ca, incepand din luna februarie, Stefan Slavnicu preia functia de Chief Technology Officer, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )