Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fiecare al patrulea moldovean afirma ca are incredere in Igor Dodon. Traian Basescu, la coada topului FOTO

Adevărul Adevărul,
Fiecare al patrulea moldovean afirma ca are incredere in Igor Dodon. Traian Basescu, la coada topului FOTO

Igor Dodon se mentine in continuare pe prima pozitie la capitolul increderii populatiei. Presedintele tarii este apreciat de 25% dintre cetateni, fiind urmat de catre liderul PAS, Maia Sandu, cu 9,1%. Cel putin asa arata un sondaj de opinie publicat miercuri, 24 ianuarie, deAsociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Moldova: Instanta a respins cererea lui Traian Basescu de chemare in judecata a lui Igor Dodon, decizia nu e definitiva

Judecatoria Chisinau a respins ca nefondata cererea fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, impotriva presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care i-a retras cetatenia moldoveneasca, relateaza Radio Chisinau.

inca un interviu amanat pentru Igor Dodon. Jurnalistei RTVi i-a fost interzisa intrarea in Republica Moldova VIDEO

Istoria jurnalistilor rusi intorsi de pe Aeroportul International Chisinau nu mai are sfarsit. Desi unii dintre ei afirma ca detin documente ce confirma ca scopul vizitei in Republica Moldova este de a lua un interviu de la Igor Dodon, acestia sunt intorsi din drum. De data asta este vorba de o jurnalista a postului de televiziune international de limba rusa RTVi.

Igor Dodon: Daca solutionam in 2003 problema transnistreana, astazi nu mai exista pericolul romanesc

Igor Dodon afirma ca problema transnistreana a aparut din cauza declaratiilor antiruse si nationaliste de la Chisinau, la inceputul anilor 90. Seful statului sustine ca a existat o oportunitate de a solutiona conflictul din stanga Nistrului in anul 2003, atunci cand Moscova a propus sa fie semnat planul Kozak, cel care, potrivit presedintelui tarii, ar fi pastrat integritatea tarii si ar fi pus capat pericolului romanesc.

Presedintia confirma: Jurnalistii RTVi aveau invitatie oficiala de la Igor Dodon pentru a vizita Republica Moldova

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Ion Ceban, a declarat ca jurnalistii postului de televiziune international RTVi aveau documentele necesare ce confirmau ca acestia vin la Chisinau pentru a lua un interviu de la Igor Dodon. Asta in timp ce Politia de Frontiera sustine ca i-a intors din drum pe motiv ca nu au putut confirma scopul vizitei.

Minciunile jurnalistei ruse invitate de Igor Dodon la Chisinau

Irada Zeinalova, jurnalista rusa care a ajuns la Chisinau la invitatia lui Igor Dodon abia din a doua incercare, dupa ce in primul caz i-a fost refuzat accesul in tara, a realizat un reportaj.

Dupa ce l-a amenintat cu judecata, activistul Fiodor Ghelici il anunta pe Igor Dodon ca va organiza proteste

Presedintele Asociatiei Obstesti Moldova Mea, activistul Fiodor Ghelici, ii cere presedintelui Igor Dodon sa intreprinda masuri urgente pentru a ajuta oamenii nevoiasi de la sate. in caz contrar, incepand cu 1 iunie, va iesi impreuna cu ei la proteste in fata Resedintei de Stat, pentru a cere demisia sefului statului.

Actiunea in instanta a lui Traian Basescu impotriva lui Igor Dodon, respinsa de Judecatoria Chisinau

Judecatoria Chisinau a respins ca nefondata cererea fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )