Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fiecare al patrulea moldovean crede ca noul coronavirus nu exista

Adevărul Adevărul,
Fiecare al patrulea moldovean crede ca noul coronavirus nu exista

Desi Republica Moldova se afla deja de aproape zece in luni in pandemia COVID-19, procentul celor care considera ca este probabilitate mica ca se vor infecta ramane foarte inalt. O problema majora cu care se confrunta autoritatile in gestionarea pandemiei este vulnerabilitatea cetatenilor fata de tot felul de informatii false cu privire la noul coronavirus, care bantuie in spatiul mediatic. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Canada a depasit pragul de 200.000 de cazuri de infectie cu noul coronavirus

Canada, tara care se afla deja in mijlocul celui de-al doilea val de coronavirus, a depasit luni pragul de 200. 000 de cazuri de infectie cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 si se apropie de 10. 000 de decese,.

OMS: Imunitatea dupa infectarea cu noul coronavirus poate tine sapte luni

Imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni, spun expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Si tot ei atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa nu dezvolte anticorpi sau sa ii piarda mult mai repede, caz in care se pot reinfecta.

Specialist britanic: Noul coronavirus va deveni la fel de endemic precum este virusul gripal anual

Noul coronavirus va deveni probabil la fel de endemic precum este virusul gripal anual, a declarat Patrick Vallance, principalul consilier stiintific al Marii Britanii, transmite CNBC.

Roxana Maracineanu, in izolare dupa ce a intrat in contact cu o persoana infectata cu noul coronavirus

Ministrul delegat al Sporturilor din Franta, Roxana Maracineanu, a intrat in izolare, dupa ce a fost in contact cu o persoana infectata cu noul coronavirus.

Medicii cerceteaza daca noul coronavirus provoaca diabet, in urma cazurilor in crestere de acest fel

Mai multi experti in sanatate sunt convinsi ca noul coronavirus poate provoca diabet, chiar si la adulti si copii care nu prezinta factorii de risc traditionali, in urma mai multor cazuri de acest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )