Libnet.ro
UNICEF

01:05

FIER picat din CER. Vezi cum au fost confectionate cele mai vechi obiecte metalice de pe Terra.

România Liberă România Liberă,
FIER picat din CER. Vezi cum au fost confectionate cele mai vechi obiecte metalice de pe Terra.

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Terra - bobite incluse in coliere funerare gasite intr-un cimitir egiptean vechi de 5. 000 de ani - au fost slefuite din fragmente de meteoriti, a anuntat o echipa de arheologi, informeaza Mediafax. O analiza detaliata a acelor bobite, descoperite in 1911 de arheologii britanici in Egiptul de Jos, in satul El-Gerzeh, a demonstrat faptul ca acestea sunt compuse din fier meteoritic, nu dintr-un minereu terestru. Cele noua bobite de mici . continuă pe România Liberă

Cele mai vechi bucati de fier de pe Terra au picat din cer si au fost folosite de vechii egipteni in coliere funerare

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Pamant au venit din cer. Nu e nimic magic sau necunoscut aici, dar pentru adeptii teoriilor conspiratiei trebuie spus ca egiptenii au legatura cu aceasta informatie.

Volkswagen Kombi va fi scos din productie. Vezi editia speciala de 27.000 euro FOTO.

Volkswagen va opri, anul acesta, productia lui Kombi de la uzina din Brazilia, acolo unde celebrul minivan este produs din 1957. Modelul, care se confunda cu istoria Volkswagen, va fi tras pe linie moarta cu o ultima editie speciala, care va marca evenimentul, potrivit The Telegraph. Volkswagen Kombi va iesi din istorie cu o editie speciala, limitata la doar 600 unitati, cu un pret pe masura importantei sale, de circa 80. 000 reali brazilieni circa 27. 300 euro, la cursul zilei). Fiecare din .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )