Libnet.ro
UNICEF

18:01

Fifor: Iohannis trebuie sa le ceara scuze copiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fifor: Iohannis trebuie sa le ceara scuze copiilor

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze fata de copii si parinti pentru amanarea inutila a cresterii alocatiilor, afirma, miercuri, presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor: Iohannis trebuie sa isi ceara scuze fata de copii si parinti pentru amanarea cresterii alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze fata de copii si parinti pentru amanarea inutila a cresterii alocatiilor, afirma, miercuri, presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fi.

PSD, reactie oficiala dupa decizia CCR: IOHANNIS TREBUIE SA iSI CEARA SCUZE de la copii

PSD solicita presedintelui Iohannis sa isi ceara scuze copiilor pentru amanarea majorarii alocatiilor sicomunitatilor locale pentru intarzierea inutila a investitiilor.

PSD da vina pe Iohannis pentru amanarea majorarii alocatiilor: Sa isi ceara scuze de la copii!

PSD reactioneaza dupa ce CCR a respins sesizarea lui Klaus Iohannis pe Legea bugetului. Social-democratii ii cer prsedintelui sa-si ceara scuze copiilor pentru amanarea majorarii.

PSD, dupa ce CCR a respins sesizarea presedintelui pe buget: Ioahnnis trebuie sa isi ceara scuze de la copii pentru amanarea majorarii alocatiilor

PSD considera ca presedintele Klaus Ioahnnis trebuie sa isi ceara scuze de la copii pentru amanarea majorarii alocatiilor si de la comunitatile locale pentru intarzierea inutila a investitiilor, dupa ce Curtea Contstitutionala i-a respins sesizarea privind bugetul pe 2019.

Pauliuc (PNL): `PSD si Fifor ar trebui sa le ceara scuze romanilor pentru ca au pus interesele de partid mai presus de securitatea Romaniei. Au ingropat industria de aparare`

PSD ar trebui sa le ceara scuze romanilor, dar mai ales Mihai Fifor, fost ministrul al Apararii, care nu a reusit sa aloce 2% din PIB pentru Armata, in 2017 si 2018, punand interesele partidului mai presus.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi FOTO

Presedintele Klaus iohannis a fost din nou la schi in acest weekend, el fotografiindu-se alaturi de turisti. Undeva in padure, a scris utilizatorul de Facebook care s-a fotografiat cu presedintele.

Cordialitati intre aliati. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Seful Statului Major General din Canada

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru decorarea generalului Jonathan H. Vance, seful Statului Major al Apararii din Canada, potrivit Agerpres. in semn de inalta apreciere pentru.

Iohannis: Voi retrimite Parlamentului legea bugetului / Guvernul e disperat sa faca rost de bani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca va retrimite Parlamentului Legea privind proiectul de buget pentru 2019, cu un mesaj simplu: Faceti un buget sanatos pentru Romania.

Ponta, despre prezidentiale: Nu voi candida. Iohannis trebuie sa intre in turul doi cu Dragnea ca sa fie sigur de victorie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta crede ca Klaus Iohannis este sigur de victoria la alegerile prezidentiale daca intra in turul doi cu Liviu Dragnea, in caz contrar avand o competitie dificila cu orice alt candidat ajunge acolo. El crede ca in cazul in care il va avea contracandidat pe Dragnea, Iohannis ar obtine 65-70 la suta din voturi, precizand ca multa lume il uraste pe Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )