Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, sub control judiciar dupa ce a lovit un copil de doi ani de la cresa unde lucra. Ea l-a prins de mna sau l-a mpins, iar cel micut are acum fractura de femur

Hotnews Hotnews,
 Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, sub control judiciar dupa ce a lovit un copil de doi ani de la cresa unde lucra. Ea l-a prins de mna sau l-a mpins, iar cel micut are acum fractura de femur

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu este cercetata sub control judiciar, dupa ce politistii au intocmit pe numele ei dosar penal pentru purtare abuziva, lovire sau alte agresiuni, in urma sesizarii facute de mama unui copil care ar fi fost lovit in timp ce era la cresa. continuă pe Hotnews

SOC TOTAL iN LUMEA DEMOCRATIEI! Gigantul francez LAFARGE acuzat de sustinere a TERORISMULUI: Firma a fost pusa sub control judiciar, cu o cautiune de 30 milioane euro!

Producatorul francez de ciment Lafarge a fost pus joi sub acuzare, in calitate de persoana juridica, pentru complicitate la crime impotriva umanitatii, pe fondul suspiciunilor ca a subventionat, indirect,.

Presedintele CJ, Ionel Arsene, nu mai e sub control judiciar

Curtea de Apel Bacau a admis contestatia facuta de Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean si al Organizatiei PSD Neamt, fata de masura controlului judiciar impusa in dosarul in care este acuzat de.

Fiica fotbalistului Iosif Rotariu, RETINUTA DE POLITIE dupa ce a agresat un copil

Dosar penal pentru lovire sau alte violente si purtare abuziva pentru fiica fotbalistului Iosif Rotariu, Rotariu. Tanara de 33 de ani este cercetata penal dupa ce, spun politistii, a agresat un copil de.

Retinut de politisti pentru contrabanda cu tigari. Instanta l-a plasat sub control judiciar

Un barbat de 50 de ani este cercetat pentru contrabanda, dupa ce oamenii legii l-au depistat in trafic, in timp ce transporta cateva sute de pachete de tigari, de provenienta duty-free.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )