Libnet.ro
UNICEF

21:30

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

B1 B1,
FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal. continuă pe B1

Ea este femeia care A iNNEBUNIT INTERNETUL, la doar 22 de ani! Are CELE MAI FIERBINTI POZE! (GALERIE FOTO)

Desi are doar 22 de ani, Ioana, fiica milionarului Ion Tiriac, a innebunit internetul cu cele mai fierbinti poze.

Care este adevarata relatie dintre Ion Tiriac si Simona Halep. E total diferita fata de ce se vede in public

Un nou schimb acid de replici ii aduce pe Ion Tiriac si Simona Halep in prim-plan Afaceristul l-a luat peste picior pe Cristian Tudor Popescu, dupa ce jurnalistul a spus un adevar despre relatia dintre acesta si campioana noastra. Care este, de fapt, legatura dintre sportiva si afacerist? Care este relatia dintre Ion Tiriac si .

Ion Tiriac ii raspunde agresiv lui Cristian Tudor Popescu: cu ce l-a suparat jurnalistul

Ion Tiriac nu se implica deseori in conflicte jurnalistice. Nu se bate in declaratii si nu vine cu scuze pentru anumite circumstante. Pe de alta parte, nici nu a mai fost atacat in trecut, in modul in care a facut-o CTP. Din motive necunoscute, Cristian Tudor Popescu a inceput sa-l critice pe Ion Tiriac si .

Ion Tiriac, anunt-soc la 80 de ani: Nu mai am niciun ban!

Omul de afaceri Ion Tiriac a facut un anunt-surpriza miercuri seara in emisiunea lui Ovidiu Ioanitoaia. Tiriac a declarat ca si-a donat intreaga avere fundatiei care-i poarta numele. Eu am o singura.

Digisport: Dar banii tai unde sunt, mosule?! Atac fara precedent la adresa lui Ion Tiriac: Octogenar mustacios

Marius Vecerdea, cel care a contestat in instanta mandatul lui Ion Tiriac la sefia Federatiei Romane de Tenis, a facut un anunt incredibil. Acesta a dezvaluit ca magistratii de la Curtea de Apel au decis sa intoarca la Tribunalul Bucuresti dosarul legat de validarea mandatului lui Tiriac.

Apropiatul lui Iohannis, atac violent la adresa lui Ion Tiriac: Un octogenar mustacios! Dar banii tai unde sunt mosule?

Omul de afaceri sibian Marius Vecerdea, cel care a contestat in instanta mandatul lui Ion Tiriac la sefia Federatiei Romane de Tenis, lanseaza un atac violent la adresa celui mai bogat roman. Mare victorie.

Ion Tiriac prevede un dezastru. Era mai bine in era comunista!

Ion Tiriac se teme ca tenisul ar putea sa ajunga precum gimnastica romaneasca. Problema este extraordinar de grava si, cu toata responsabilitatea, in era comunista era mai bine cu sportul, a declarat.

DigiSport: Ion Tiriac, raspuns dur pentru CTP, in direct! Replica de la care a pornit totul

Ion Tiriac i-a raspuns lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce jurnalistul a sustinut ca pe Simona Halep nu o ajuta relatia pe care o are cu miliardarul roman.

Digisport: Decizia de ultima ora a lui Ion Tiriac, dupa ce a blocat constructia caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni

Ion Tiriac a decis sa redeschida patinoarul din Otopeni, dupa ce a obtinut in instanta blocarea constructiei caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2165 seconds )