Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fiica Monicai Bellucci arata senzational in costum de baie, la 15 ani. O intrece pe mama ei!

Playtech Playtech,
Fiica Monicai Bellucci arata senzational in costum de baie, la 15 ani. O intrece pe mama ei!

Fiica cea mare a actritei Monica Bellucci a furat toate privirile de pe plaja cand si-a facut aparitia intr-un costum de baie care ii contura senzational silueta. Se vede clar ca modelul de 15 ani paseste cu incredere pe urmele mamei sale. Cu cine a semnat, recent, Deva Cassel un contract important, aflati in continuare. continuă pe Playtech

Iubita lui Adrian Popa, Madalina, arata senzational in costum de baie

Fotbalistul Adrian Popa, in varsta de 32 de ani, e liber de contract dupa ce s-a despartit de FCSB. Astfel, celebrul fotbalist a decis sa plece din Romania intr-o vacanta de poveste alaturi de iubita sa, Madalina, care are 24 de ani si arata senzational, mai ales in costum de baie. Atit de bine arata .

Cristina Siscanu, criticata pentru ca e grasa. Cum arata in costum de baie

Cristina Siscanu a plecat impreuna cu familia in Grecia pentru cateva zile. Desigur, jurnalista a postat pe contul sau de Instagram fotografii imbracata in costum de baie. Imediat, internautii au criticat-o ca a pus cateva kilograme pe ea. Cristina Siscanu, criticata pentru silueta sa in 2017, Cristina Siscanu si sotul ei, Madalin Ionescu, au devenit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )