Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fiica unui cunoscut senator a fost batuta in plina zi in Brasov. Sa rupi mana unui copil care... (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
Fiica unui cunoscut senator a fost batuta in plina zi in Brasov. Sa rupi mana unui copil care... (FOTO si VIDEO)

Fiica fostului senator din Brasov Sebastian Grapa a fost batuta in plina strada, miercuri, de un barbat, in varsta de 58 de ani, adolescenta, in varsta de 18 ani, alegandu-se cu mana rupta. Sebastian. continuă pe B1

O femeie din Capitala a fost batuta pe strada de propriul sau fiu. Politia a deschis o ancheta in acest caz

O femeie a fost batuta pe o strada din Capitala de fiul ei. Barbatul, cunoscut cu afectiuni medicale, este internat in prezent intr-o unitate de specialitate, informeaza Politia Capitalei, care a deschis o ancheta in acest caz.

Fiica unui fost rugbist roman a murit la varsta de doar 24 de ani. Ce s-a intamplat cu tanara

Andra Madularu, fiica unui fost rugbist din Constanta, a murit la numai 24 de ani. Tanara a suferit niste complicatii din cauza unui cheag pe creier. Andra era fiica fostului jucator de la Constructorul.

Fiica unui fost senator, batuta in plina strada

Fiica fostului senator de Brasov Sebastian Grapa a fost lovita de un barbat de 58 de ani in plin centrul orasului. Fata s-a ales cu mana rupta, iar Politia a demarat o ancheta in acest caz. Fiica fostului.

VIDEO Fiica unui fost senator, batuta in plina zi in centrul Brasovului. Trebuie sa fii dereglat rau sa rupi mana unui copil

Fiica fostului senator de Brasov Sebastian Grapa a fost lovita de un barbat de 58 de ani in plin centrul orasului. Fata s-a ales cu mana rupta, iar Politia a demarat o ancheta in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )