Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fiica unui pacient mort in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Sun de 4 zile si nu am aflat nimic de el. Mi-au inchis telefonul ca ii deranjez

Antena3 Antena3,
Fiica unui pacient mort in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Sun de 4 zile si nu am aflat nimic de el. Mi-au inchis telefonul ca ii deranjez

Rudele pacientilor internati la Spitalul Judetean din Piatra Neamt sunt confuzi si revoltati de felul in care au primit vestea tragica. Este si cazul unei femei care de patru zile nu mai stia nimic de tatal ei internat in spital. Ea acuza personalul medical ca ii inchidea telefonul de fiecare data cand suna sa mai afle informatii despre starea de sanatate a tatalui ei. continuă pe Antena3

Fiica unei paciente arse in sectia ATI COVID Piatra Neamt: Am lasat-o vie, am gasit-o arsa

Sapte barbati si trei femei cu varste cuprinse intre 67 si 86 de ani care se aflau in stare critica si primeau ingrijiri in sectia ATI COVID si-au pierdut viata in incendiul produs sambata la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Rudele pacientilor arsi sunt in stare de soc.

Protest fulger in fata sediului M.A.I, dupa incendiul din sectia ATI COVID Piatra-Neamt: Asta este Guvernul? Asta este sistemul nostru politic?

Un protest fulger a avut loc, sambata seara, in fata Ministerului de Interne, dupa incendiul izbucnit in sectia ATI COVID Piatra-Neamt. Protestatarii acuza Guvernul de incompetenta.

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

Rudele pacientilor arsi la ATI COVID Piatra Neamt, chemate urgent sa ia trupurile de la morga

Familiile indurerate au fost chemate urgent sa ridice trupurile pacientilor arsi in sectia ATI COVID Piatra Neamt. Oamenii spun socati ca li s-a recomandat sa faca inmormantarea luni, chiar daca nu s-a realizat necropsia. Unii dintre ei sunt in izolare si se intreaba cu disperare cum vor putea sa ii inmormanteze asa cum se cuvine pe cei dragi.

Pacientii de la ATI COVID Piatra Neamt, transferati la Spitalul mobil de la Letcani

Pacientii de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt sunt transferati in noaptea de sambata spre duminica la Spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judete.

Tariceanu, despre incendiul de la ATI COVID Piatra Neamt: Nici Orban si nici Tataru nu au nici o scuza de data asta

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur cu privire la tragicul eveniment din Piatra Neamt, in urma caruia au murit arse 10 persoane. El a declarat pe retelele de socializare ca imaginile din spitalul groazei l-au afectat profund.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

Ciolacu il contrazice pe Orban: Existau avize la sectia ATI din Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il contrazice pe premierul Ludovic Orban si sustine ca exista aviz.

Felicia Gavrila, fiica uneia dintre victimele de la Piatra Neamt: M-am echipat in combinezon si am intrat la ea. Am vazut paturi cu morti

Tatiana Gavrila, o femeie care a infiintat un camin pentru copiii aflati in dificultate, se numara printre victimele incendiului declansat, sambata, la Sectia ATI unde erau tratati bolnavii cu coronavirus internati la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Zece morti la sectia ATI din Piatra Neamt in urma unui incendiu. Medicul de garda, ranit grav, dupa ce a suferit arsuri, va fi transferat la Bucuresti FOTO VIDEO

Zece oameni au murit sambata seara la Piatra Neam, in urma unui incendiu la sectia ATI a Spitalului Judetean. Alte sapte persoane sunt ranite, printre ele si medicul de garda, care a fost grav ranit cand a incercat sa salveze din foc pacientii intubati si imobilizati la pat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )