Libnet.ro
UNICEF

13:00

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului. continuă pe Ziarul Bursa

Filiale PSD il sustin pe Liviu Dragnea: Nu putem numi asta justitie, este o ruleta ruseasca, din care unii scapa, iar altii cad victime

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au transmis comunicate in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie.

Oreste, scenariu dupa condamnarea lui Dragnea: Mai multe grupari din PSD se pregatesc sa il execute (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, Oreste Teodorescu a lansat un scenariu privind ce se va intampla in interiorul PSD odata cu condamnarea lui Liviu Dragnea, acesta afirmand ca mai multe grupari sunt pr.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

VIDEO Proteste si la Cluj, Sibiu, Timisoara, Iasi: mii de oameni scandeaza mpotriva PSD si a lui Liviu Dragnea

Mii de oameni protesteaza joi seara la Cluj, Sibiu, Timisoara si Iasi impotriva PSD si a liderului social-democrat Liviu Dragnea, informeaza Agerpres. Manifestantii au revenit joi seara si in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou protest fata de modificarile aduse de PSD-ALDE legilor justitiei si codurilor penale.

Protest in Piata Victoriei: Cateva sute de persoane scandeaza impotriva PSD. imbranceli cu jandarmii. Mai multe persoane au fost ridicate

Aproximativ 800 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor la codul de procedura penala adoptate de Parlament in mare graba luni seara. Acestia s-au.

Protest in Piata Victoriei: Cateva sute de persoane scandeaza impotriva PSD. imbranceli cu jandarmii. Mai multe persoane au fost ridicate (FOTO)

Aproximativ 800 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor la codul de procedura penala adoptate de Parlament in mare graba luni seara. Acestia s-au.

Protest in Piata Victoriei: Cateva mii de persoane scandeaza impotriva PSD. imbranceli cu jandarmii. Mai multe persoane au fost ridicate (FOTO)

UPDATE 21:00:Numarul persoanelor este undeva in jurul a 3. Acestia au aprins lanternele telefoanelor si canta Desteapta-te romane. Unii au venit cu un tablou cu Laura Codruta.

Mai multe filiale PSD si ministere din guvernul Dancila au transmis mesaje de sustinere pentru Liviu Dragnea

Ministerele din guvernul Dancila si mai multe filiale PSD din tara au reactionat dupaceLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executarein dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, transmitand mesaje de sustinere pentru liderul PSD.

Sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al PSD. Cine i vrea capul lui Liviu Dragnea si cine l apara dupa condamnare, cu punctajul de la partid

PSD a convocat pentru vineri, la ora 16. 00, o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta situatia dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in dosarul DGASPC Teleorman. intre timp taberele din partid se organizeaza. Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit joi seara pentru a face planul de actiune. De cealalta parte, apropiatii liderului PSD promoveaza punctajul de la partid Liviu Dragnea este aratat ca o victima politica, iar cei care ii cer demisia incalca grav Constitutia.

Politic show: Liviu Dragnea si Iulian Iancu se pregatesc sa treaca prin Parlament o lege esentiala pentru resursele naturale ale Romniei cu zero dezbatere publica; Cntecul de lebada al lui Traian Basescu. Fostul sef al statului a iesit cu scandal din pol

De ce fuge PSD de oferta lui Iohannis pentru SIE Liviu Dragnea vrea sa amane momentul desemnarii noului sef al SIE, temandu-se ca Gabriel Vlase, propus de Klaus Iohannis, ar putea forma un pol de putere. Ponta, despre suspendarea lui Iohannis: Sa arunci tara in haos pentru supararea si problemele lui Dragnea reprezinta o eroare pe care PSD o va plati scump Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )