Libnet.ro
UNICEF

01:05

Film despre tragedia din clubul Colectiv, primul documentar romanesc selectat la Festivalul de Film de la Venetia

Hotnews Hotnews,
 Film despre tragedia din clubul Colectiv, primul documentar romanesc selectat la Festivalul de Film de la Venetia

Documentarul Colectiv, ce spune povestea primului an de dupa tragedia din clubul bucurestean in care si-au pierdut viata 64 de tineri, a fost selectat in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia. Este primul documentar romanesc selectat la festivalul de la Venetia. continuă pe Hotnews

Ramona Manescu, despre votul din Diaspora: Fac un apel sa se inscrie cat mai multi romani pe listele de vot. Este o cheltuiala in plus pentru statul roman

Ramona Manescu, noul ministru Externe si fost europarlamentar timp de 12 ani, a vorbit la Punctul De intalnire despre votul din Diaspora, subliniind ca dreptul de a vota al romanilor din Diaspora nu poate.

Dancila vorbeste despre protestele din 10 august si iti arata ca nu a inteles nimic

Protestul din 10 august 2018 este o pata neagra in istoria Romaniei, un moment terifiant in care mii de oameni au suferit teribil la mana jandarmeriei. Dancila crede totusi reactiile fortelor de ordine a fost justificata, pentru seamana cu o lovitura de stat. Din motive greu de inteles, Viorica Dancila a vorbit aseara la Digi .

Presa rusa despre alegerile din Ucraina: Dispar fara prea mult zgomot cuvintele armata, limba, credinta, decomunizare

Din viata Ucrainei dispar, fara prea mult zgomot, ideologemele si cuvintele codate pe care se sprijinea strategia de dezvoltare a statului ucrainean etnocratic. Armata, limba, credinta, fara vize, tomos, decomunizare, sobornost in ucraineana inseamna teritoriile Ucrainei in granitele ei istorice) - aceste formule din epoca anterioara pierd din valoare, la fel ca actiunile politicienilor care le promovau, potrivit Kommersant, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )