Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un film realizat de mai multi elevi romani, acceptat la Cannes: Tibi a inceput ca un proiect intre prieteni (VIDEO)

B1 B1,
Un film realizat de mai multi elevi romani, acceptat la Cannes: Tibi a inceput ca un proiect intre prieteni (VIDEO)

Mai multi elevi ai Colegiului National Gheorghe Lazar au realizat un film care a fost inscris si acceptat in sectiunea Short Film Corner a Festivalului de Film de la Cannes, prin care Festivalul de la Cannes. continuă pe B1

Peste 5.300 de straini, cei mai multi din Franta si Austria, au venit in vara cu chartere pe litoral

Mai mult de 5. 300 de turisti straini au ajuns in vara anului trecut cu zboruri charter pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, cei mai multi dintre ei fiind austrieci, francezi si israelieni, iar pentru acest an s-au anuntat deja zboruri cu.

Loteria bonurilor fiscale: in ce judete sunt cei mai multi castigatori

Cei mai multi castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4. 200 inregistrati pana miercuri, sunt din judete ale Moldovei - Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia - Dolj, Gorj,.

Tot mai multi romani merg cu alcool in sacosa in restaurantele de la munte

Aproape 10% dintre turistii romani care iau masa in restaurantele de la munte vin cu bauturile alcoolice in sacosa, pentru a plati mai putin pentru o masa, potrivit Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania.

Angajatii trebuie sa reziste cat mai multi ani in campul muncii: Un angajat este nevoit sa sustina mai multi pensionari deoarece ponderea populatiei cu varsta de munca este in scadere

Intr-un proiect ce reprezinta o aliniere la tendintele europene in campul muncii, autoritatile romane iau masuri in ceea ce priveste pregatirea angajutului pentru a rezista la munca mai mult timp.

MAE a mai evacuat trei romani din Yemen

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, in cursul zilei de joi, alti trei cetateni romani si doi membri de familie ai acestora, au fost evacuati din Yemen, numarul total al cetatenilor romani scosi din aceasta tara ajungand la 45 si 9 membri de familie de cetatenie yemenita, relateaza Mediafax.

Tot mai multi varstnici cauta un loc de munca

Mai mult de jumatate dintre persoanele care au varste cuprinse intre 55 si 64 de ani nu au fost angajate in anul 2014, a transmis, vineri, Institutul National de Statistica INS), conform Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )