Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filme de animatie care merita vazute in acest sfarsit de saptamana

Adevărul Adevărul,
Filme de animatie care merita vazute in acest sfarsit de saptamana

In acest sfarsit de saptamana vor fi la televizor cateva filme de animatie destul de interesante. Iata cateva recomandari pentru acest weekend:. continuă pe Adevărul

Alte cinci telefoane chinezesti pe care merita sa le cumperi acum

A venit toamna, s-a lansat si iPhone 6S, a ajuns pe piata si Samsung Galaxy S6 Edge +, tu vrei un smartphone nou, dar tot nu iti permiti un varf de gama de la companiile mari. Aceste telefoane chinezesti s-ar putea sa fie exact ce cauti. Cu toate ca nu sunt atat de cunoscute ca [] Alte cinci telefoane chinezesti pe care merita sa le cumperi acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Filme de comedie la TV. Opt recomandari pentru weekend-ul acesta

Cei care vor sa se relaxeze in acest sfarsit de saptamana in fata televizorului si sa se uite la filme de comedie, au la dispozitie cateva pelicule interesante. Iata cateva recomandari:.

Business Report: Cartierele in care merita sa cumperi un apartament; Producatorii agricoli solicita extinderea cotei obligatorii la raft pentru lapte, miere si paine; Fosta Domo Retail SA, executata de Fisc

Kazahii vor sa ne furnizeze tot uraniul de care are nevoie Romania pentru functionarea Centralei Nucleare de la Cernavoda. Kazakhstan-ul ar putea. Scadere record pentru rezervele valutare ale Chinei. Rezervele valutare ale Chinei, cele mai mari din lume, au inregistrat, in perioada iulie-septembrie 2015.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )