Libnet.ro
UNICEF

05:45

Filmele cu cele mai mari incasari in anul 2014!

ADPM ADPM,
Filmele cu cele mai mari incasari in anul 2014!

Se pare ca The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este filmil cu cele mai mari incasari in anul 2014, urmat indeaproape de Guardians of the Galaxy. Iata ce sume fabuloase au obtinut din vanzarea biletelor la cinematogaf! . continuă pe ADPM

Deloitte Football Money League: cluburile de fotbal cu cele mai mari incasari. Real Madrid, pe primul loc

Publicat la numai opt luni de la finalul sezonului fotbalistic 2013/2014, raportul Deloitte Football Money League 2015 reprezinta o analiza concreta a performantei financiare a celor mai importante cluburi de fotbal din lume, in functie de volumul.

Licoarea care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoarea pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Licoare care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoare pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Cele mai proaste parole din 2014: 12345 dar si 'password', in top

Anul 2014 a fost, pe langa altele, si anul in care s-au scris foarte multe despre securitatea online si dreptul la viata privata. Multe companii au fost tinta atacurilor cibernetice, printre care si giganti precum Sony, Snapchat sau Target, toate.

Scoate CV-ul la atac: domeniile in care ai cele mai mari sanse sa semnezi contractul de munca

Daca vrei sa scapi de jobul pe care il ai acum si care nu-ti da nicio directie de incredere in cariera, deschide CV-ul, prezinta-te in cea mai buna varianta de pana acum si iesi la atac. Pentru asta, iti aratam care sunt domeniile si pozitiile cele mai.

Criza fiscala si de lichiditate, cel mai mari risc global pentru oamenii de afaceri romani

Cele mai importante riscuri globale, vazute de catre oamenii de afarceri din Romania, sunt date de crizele fiscale din economiile-cheie, crizele de lichiditate si esecul major al sistemelor financiare, reiese din raportul Global Risks 2015 realizat de.

Topul bancilor cu cele mai multe reclame in 2014. Raiffeisen Bank ocupa prima pozitie

Raiffeisen Bank, BCR si Bancpost sunt institutiile bancare care au contractat cel mai mare volum de publicitate in 2014, potrivit mediaTRUST . Care au fost preturile de lista pentru publicitatea achizitionata de marile banci din piata?.

Care sunt cele mai importante bariere in dezvoltarea profesionala a femeilor

Una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale de asistenta la nivel global a lansat un studiul conform caruia egalitatea de gen genereaza performante mai bune in companii, cercetare care are la baza un sondaj derulat in randul a 400 de lideri din companii din intreaga lume, ca raspuns la un raport World Economic Forum din octombrie 2014, care estima ca egalitatea de gen la locul de munca, la nivel mondial, va fi atinsa in 2095.

Locuri de munca in strainatate in 2015: cele mai cautate domenii

Persoanele care lucreaza in IT, inginerii, medicii si constructorii au cele mai mari sanse sa gaseasca locuri de munca in strainatate in 2015, sustin specialistii in recrutare. Tarile care cauta forta de munca din Romania sunt Irlanda, Germania si Elvetia, state care ofera salarii intre 2. 700 si 10. 000 de euro, in cazul medicilor.

Cinteza, BNR: Pierderile sistemului bancar au fost mult mai mari de 2 miliarde de lei in 2014

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat miercuri Nicolae Conteza, directorul Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )