Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ca in filmele cu MAFIOTI: Un om de afaceri din Bucuresti a fost RAPIT si SECHESTRAT

Antena3 Antena3,
Ca in filmele cu MAFIOTI: Un om de afaceri din Bucuresti a fost RAPIT si SECHESTRAT

Un om de afaceri din Bucuresti a simtit pe propria piele cum este sa fii rapit si sechestrat, ca in filmele cu mafioti. Barbatul a fost tinut captiv ore intregi intr-un depozit. continuă pe Antena3

IBM a deschis un laborator de sisteme de retea la Politehnica din Bucuresti

IBM Romania a deschis un laborator pentru sisteme de retea la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei ETTI) din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Coreea de Nord isi cheama inapoi in tara oamenii de afaceri din China

Oamenii de afaceri nord-coreeni sunt chemati inapoi in tara din China, dupa executia oficialului de top Jang Song-thaek, unchiul liderului Kim Jong-un, potrivit unui raport intocmit de autoritatile sud-coreene, citat de presa.

Coreea de Nord isi cheama inapoi in tara oamenii de afaceri din China, dupa executia unchiului lui Kim Jong-un

Oamenii de afaceri nord-coreeni sunt chemati inapoi in tara din China, dupa executia oficialului de top Jang Song-thaek, influentul unchi al liderului Kim Jong-un, se arata intr-un raport intocmit de autoritatile sud-coreene, relateaza BBC. Kim a aparut in presa de stat pentru prima data dupa executia unchiului sau, fotografiile infatisandu-l facand un tur al unui institut militar, flancat de ofiteri loiali.

A venit momentul ca oamenii de afaceri din transporturi sa se uneasca

Referitor la materialul denumit Greva transportatorilor de marfa va afecta intreaga industrie, publicat in data de 10. 2013, in ziarul BURSA, Confedera and tia Operatorilor and si Transportatorilor Autoriza and ti din Romania COTAR) dore and ste sa faca urmatoarele precizari:.

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )