Libnet.ro
UNICEF

01:06

Filmele verii 2017: care sunt cele mai tari blockbustere pe care le puteti vedea

Adevărul Adevărul,
Filmele verii 2017: care sunt cele mai tari blockbustere pe care le puteti vedea

Vara lui 2017 rezerva un program cinematografic plin de surprize si de filme care merita vazute. De la francize cunoscute, la animatii si continuari de succes, filmele verii 2017 reprezinta un punct fierbinte al acestui sezon. Adevarul va propune o lista cu lungmetrajele pe care trebuie sa le vedeti. continuă pe Adevărul

Filmele verii 2017: care sunt cele mai tari blockbustere pe care le puteti vedea

Vara lui 2017 rezerva un program cinematografic plin de surprize si de filme care merita vazute. De la francize cunoscute, la animatii si continuari de succes, filmele verii 2017 reprezinta un punct fierbinte al.

FOTO. Dorinta ministrilor Agriculturii si Turismului de a inlocui brandul turistic al Romaniei cu o oaie starneste hohote de ras pe internet. Care sunt cele mai populare glume de pe retelele sociale

Artistul Dan Perjovschi a propus, pe pagina sa de Facebook, mai multe modele pentru simbolul turistic al Romaniei care, potrivit ministrilor Turismului si Agriculturii, ar trebui sa fie o oaie. Imaginile au fost trimise de fanii ilustratorului .

Top jocuri 2017: Care sunt cele mai bune titluri ale anului

2017 a fost un an bun pentru gaming, iar nici a doua jumatate a lui nu se anunta a fi mai prejos. Foarte multe jocuri asteptate cu sufletul la gura si-au facut deja aparitia pe PC, Xbox One si PlayStation 4, si au fost care mai de care mai aclamate. Iata-ne ajunsi aproape la jumatatea [].

Putin: Rusia este pregatita sa vanda Turciei sistemele de racheta S-400. Sunt cele mai noi si mai eficiente

Rusia este pregatita sa vanda Turciei sistemele de racheta S-400, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, la Forumul Economic International de la Sankt Petersburg, informeaza RT. Acesta a mai precizat.

Romania, in top 5 mondial al celor mai ieftine zboruri. La bulgari e mult mai ieftin. in ce tari sunt cele mai scumpe bilete de avion

O agentie de turism online a dat publicitatii un studiu referitor la costurile biletelor de avion din 80 de tari din lume, in care Romania se plaseaza pe locul 5, cu o medie de 5,94 euro pentru suta de kilometri .

Top filme 2017: Cele mai bune comedii lansate pana acum

Un top cu cele mai bune comediieste binevenit oricand simti nevoia sa iei o mica pauza de la filmele serioase sau poate ca ai avut o zi incarcata in care n-ai apucat sa razi. Oricum ar fi, ideea e ca toata lumea are nevoie de o portie de ras si este de inteles ca nu [].

Cele mai tari bancuri despre bogatasi. Ce i se intampla unui barbat dupa ce castiga la Loto si isi vede nevasta pe strada

Va prezentam o colectie de 10 bancuri despre bani si bogati. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cadouri de Ziua Copilului pentru baieti: Care sunt cele mai bune oferte

Daca ai nevoie de idei de cadouri de Ziua Copilului pentru baieti, mai jos ai cateva sugestii carear putea fi punctele perfecte de pornire. Goana dupa cele mai bune cadouri de Ziua Copilului trebuie sa inceapa din timp, pentru a putea vana ofertele potrivite. De aceea, va oferim cateva sugestii care va pot veni in [].

Acest antibiotic dispune de trucuri inteligente si poate elimina cele mai letale bacterii

Cu ajutorul unor trucuri inteligente, un antibiotic are acum puterea de a elimina dintr-un foc unele dintre cele mai letale bacterii, oferindu-i evolutiei o contuzie serioasa. Antibioticul vancomicinaa fost dintotdeauna un foarte bun luptator impotriva germenilor periculosi, pentru ca se foloseste de o manevra bine inchegata care poate elimina chiar si bacteriile rezistente la medicamente [].

Cum instalezi Messenger Lite si care sunt diferentele fata de versiunea obisnuita [VIDEO]

Ar fi bine sa inveti cum instalezi Messenger Lite si care sunt beneficiile acestei versiuni, daca ai o conexiune lenta la internet sau un smartphone mai batran. Facebook Messenger Lite a fost initial lansat doar in anumite tari aflate in curs de dezvoltare. Acum, poate fi instalat de catre oricine si vine la pachet cu [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )