Libnet.ro
UNICEF

16:45

Filmul capturarii celor trei romani care au vrut sa-l asasineze pe Nicolae Ceausescu in septembrie 1983

Adevărul Adevărul,
Filmul capturarii celor trei romani care au vrut sa-l asasineze pe Nicolae Ceausescu in septembrie 1983

Cei trei romani care au incercat sa-l asasineze pe Nicolae Ceausescu in septembrie 1983 au fost cosmarul intregului aparat represiv de Securitate si de Militie din regimul comunist. Timp de 12 zile, sudul tarii a fost scotocit pentru prinderea lui Viorel Roventu, Petrica Nastase si Nicolae Stanciu, trei muncitori din Giurgiu care planuisera in detaliu uciderea dictatorului. continuă pe Adevărul

Trei romani, victime ale unor politisti spanioli. Au falsificat probele pentru a-i putea aresta

Mai multi politisti spanioli au falsificat probele pentru a-i scoate vinovati pe trei romani. Se pare ca agentii ar mai fi plantat amprente la locul faptei si in alte cazuri. Romanii au fost a.

Curtea de Apel discuta cazul celor doi hackeri romani care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington

Curtea de Apel Bucuresti discuta marti cererea autoritatilor americane de extradare a doi cetateni romani, Mihai Alexandru Isvanca si Eveline Cismaru, acuzati ca s-au infiltrat in sistemele informatice care controlau camerele de supraveghere ale departamentului Politiei din Washington, scrie Agerpres.

Istorie ascunsa: trei romani au fost la un pas sa-l asasineze pe Ceausescu in 1983. Daca as avea ce-mi trebuie l-as termina

In septembrie 1983, sudul Romaniei era scotocit de Militie si Securitate in cautarea unor hoti de armament care voiau sa-l ucida pe dictator. Urmarirea s-a terminat la finele lunii, pe un camp de langa Constanta.

Ministrul Justitiei, mesaj pentru milionarii romani care au fugit de justitie in alte tari

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat joi, pe pagina sa de Facebook, ca returnarea cetatenilor romani detinuti in penitenciare din strainatate poate fi realizata cu garantii scrise prin ca.

A atacat cu un ciocan trei persoane care i-au batut la usa. Motivul pentru care o femeie a recurs la acest gest e absolut socant

O femeie de 44 de ani din Anglia a atacat cu un ciocan trei martori ai lui Iehova dupa ce acestia i-au batut la usa. Unul dintre ei a fost lovit in fata, iar un altul in umar. Femeia risca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )