Libnet.ro
UNICEF

19:30

Filmul din 2018 in care poti vedea cel mai realist raufacator

Playtech Playtech,
Filmul din 2018 in care poti vedea cel mai realist raufacator

In cel mai nou film din seria Incredibles, raufacatorul schimba regulile pe care le cunosteam. El nu mai este acel rau fizic si iminent, ci unul mai subtil, dar poate mai periculos. Dupa ce Thanos ne-a convins ca mai rau de atat nu se poate in materia intentiilor raufacatorilor, Screenslaver dinIncredibles 2 este aici sa []. continuă pe Playtech

SONDAJ CM 2018: Din sferturile de astazi, cine merita cel mai mult sa mearga mai departe?

Campionatul Mondial de fotbal se apropie de final. in faza sferturilor, echipele ramase si-au aratat deja valoarea. Dintre cele care se vor cofrunta azi, cine crezi ca merita cel mai mult sa mearga mai departe? Participa la sondajul HotNews. ro.

Cum poti sa te inscrii in cel mai nou reality show de la Antena 1. Marele premiu - 100.000 de euro

Antena 1 incepe inscrierile pentru Ultimul Trib, sezonul 1,noul reality show care combina abilitatile fizicesi psihice ale concurentilor, cu instinctul de supravietuiresi jocurile.

CM 2018 Selectionerul Belgiei, dupa victoria cu Brazilia: Sunt omul cel mai mndru de pe Pamnt

Spaniolul Roberto Martinez, selectionerul Belgiei, si-a exprimat satisfactia pentru victoria echipei sale in fata Braziliei 2-1), vineri, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, afirmand ca sunt omul cel mai mandru de pe Pamant.

Admitere n liceu 2018 Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a: Top 50 de specializari pe tara

Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti este liceul cu cele mai mari medii de admitere, anul acesta. Rezultatele repartizarii computerizate a elevilor la liceu 2018, publicate astazi de Ministerul Educatiei, arata ca media ultimului admis astazi la Sava, la specializarea Matematica-Informatica bilingv engleza, este 9. Asta desi Colegiul Sava din Bucuresti nu intra in topul liceelor cu absolventi cu media 10 la BAC, fiind net surclasat la acest capitol de Colegiul National Gheorghe Lazar. Pe locul 2 in topul liceelor, dupa media de admitere, este Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, iar pe locul 3 este Colegiul National Fratii Buzesti Craiova.

Tomac (PMP): Daddy-Dragea si-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut Romania vreodata

Daddy-Dragnea si-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut Romania vreodata, a declarat presedintele PMP. Eugen Tomac a mai spus ca europenii nu vor intelege de ce romanii au acceptat.

Genunche Pop face un sondaj in calitate de cetatean al Romaniei. Cel mai certat cu gramatica dintre ministrii pe care i-a avut Romania are o intrebare

Senatorul Liviu Popa genunche, face, pe Facebook, un sondaj de opinie cu privire la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. in calitate de cetatean, cel mai certat cu gramatica dintre ministrii pe.

Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi 61,93% din totalul locurilor de munca existente) din cauza automatizarii, potrivit documentului Raportul asupra stabilitatii.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Adio cash in Biserica! A aparut CUTIA MILEI DIGITALA in care poti DONA cu CARDUL

Tranzactiile cu bani cash sunt tot mai mult un lucru ce tine de trecut. Si Biserica se adapteaza spiritului economic al vremurilor si renunta, treptat, la banii lichizi. Fireste, la donatii nu va renunta.

Xbox One primeste cel mai important update din 2018

In 2018, iti descarci cele mai multe jocuri pentru consola de pe internet, iar printr-un update la Xbox One, Microsoft a facut in asa fel incat sa se te joci mult mai repede decat in trecut. Cei de la Microsoft au inceput sa detalieze noile actualizari de firmware pentru Xbox One cu mult timp inainte [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )