Libnet.ro
UNICEF

00:07

Filmul Historia de la meva mort a castigat Leopardul de Aur 2013.

România Liberă România Liberă,
Filmul Historia de la meva mort a castigat Leopardul de Aur 2013.

Pelicula catalana Historia de la meva mort, in regia lui Albert Serra, a castigat Leopardul de Aur la cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Locarno. Filmul reda povestea ultimelor zile din viata lui Casanova care, impreuna cu noul sau servitor, pleaca in calatorie intr-o tenebroasa regiune din Transilvania a secolului al XVIII-lea. In aceasta aventura, intr-o lume frivola si mondena, traita potrivit principiilor gandirii rationaliste, Casanova va descoperi o forta misterioasa, . continuă pe România Liberă

Filmul spaniol Historia de le meva mort a castigat Leopardul de Aur la Festivalul de la Locarno

Filmul Historia de la meva mort, regizat de cineastul spaniol Albert Serra, a castigat sambata seara trofeul Leopardul de Aur la cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Locarno, informeaza Mediafax .

Filmul spaniol Historia de le meva mort a castigat Leopardul de Aur la Festivalul de la Locarno

Filmul Historia de la meva mort, regizat de cineastul spaniol Albert Serra, a castigat sambata seara trofeul Leopardul de Aur la cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Locarno, informeaza.

Historia de la meva mort, filmat in Romania, a primit Leopardul de Aur la Locarno

Catalanul Albert Serra l-a batut sambata seara pe Corneliu Porumboiu in Competitia Internationala a Festivalului de la Locarno, cu un film turnat timp de o luna la Viscri, o parabola despre ultimele zile ale lui Casanova care il intalneste pe meleaguri romanesti pe Dracula. Fostul director artistic de la Locarno, Olivier Pere, a numit filmul o capodopera. Daca Pere, care i-a facut cunostinta lui Serra cu producatorul Dan Burlac e nasul, Burlac e zana buna pentru ca i-a sugerat lui Serra ideea filmului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )