Libnet.ro
UNICEF

10:15

Filmul Pozitia copilului rateaza nominalizarea la Premiile Oscar.

România Liberă România Liberă,
Filmul Pozitia copilului rateaza nominalizarea la Premiile Oscar.

Lista scurta de propuneri pentru nominalizari la editia din 2014 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain, cuprinde 9 pelicule, alese dintr-un numar record de propuneri - 76 -, primite anul acesta de Academia americana, informeaza Mediafax. Pe lista scurta de propuneri pentru nominalizarile la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain pe 2014 nu se regaseste insa Romania, cu Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la . continuă pe România Liberă

Premiile Oscar 2014: Filmul Pozitia copilului nu a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la Oscarul pentru film strain

The Hunt, de Thomas Vinterberg, si La grande belezza, de Paolo Sorrentino, se numara printre cele noua lungmetraje care au fost incluse pe lista scurta de propuneri pentru nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain, la editia din 2014, informeaza Mediafax citand thewrap. com. Pe lista scurta de propuneri pentru nominalizarile la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain pe 2014 nu se regaseste insa Romania, cu Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin din 2013.

VIDEO Filmul romanesc Pozitia copilului a iesit din cursa pentru premiul Oscar

Filmul romanesc Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, nu a fost inclus pe lista scurta de propuneri pentru o nominaliare la premiile Oscar, editia din 2014, peliculele aflate in competitie la categoria cel mai bun film strain fiind The Hunt, de Thomas Vinterberg, si La grande belezza, de Paolo Sorrentino, informeaza site-ul thewrap. com.

Pozitia copilului, favorit pentru o nominalizare la Oscar

Filmul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, a fost inclus pe lista celor patru lungmetraje considerate principalele favorite care ar putea fi nominalizate la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain, informeaza site-ul.

VIDEO Filmul Pozitia copilului, favorit pentru o nominalizare la Oscar

Filmul Pozitia copilului, regizat de Calin Peter Netzer, a fost inclus pe lista celor patru lungmetraje considerate principalele favorite care ar putea fi nominalizate la premiul Oscar pentru Cel mai bun film strain.

Filmul Pozitia copilului, inclus pe lusta celor patru favorite pentru o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun film strain

Pelicula Pozitia copilului, regizata de Calin Peter Netzer, a fost inclusa pe lista celor patru filme considerate favorite la a fi nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film strain, potrivit The.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )