Libnet.ro
UNICEF

10:15

Filmul Pozitia copilului va rula in cinematografele din Statele Unite

Antena3 Antena3,
Filmul Pozitia copilului va rula in cinematografele din Statele Unite

Filmul Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, castigatorul trofeului Ursul de Aur la Berlinala 2013, va fi distribuit in cinematografele din Statele Unite de compania Zeitgeist Films. Filmul Pozitia. continuă pe Antena3

Bashar al-Assad: Apropierea dintre Statele Unite si Iran, pozitiva pentru Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad a declarat ca apropierea dintre Statele Unite si Iran, inceputa in cadrul Adunarii Generale a ONU la New York, este pozitiva pentru tara sa. Daca americanii sunt.

Democratii joaca tare in lupta pentru a scoate guvernul SUA din somaj: SUA nu negociaza cu teroristii

A doua zi de somaj tehnic a guvernului american nu a adus prea multe sperante privind o solutionare rapida. Republicanii au transmis pe surse ca vor trage de timp pana la jumatatea lunii, moment in care Statele Unite vor atinge limita impusa prin Constitutie pentru datoria publica si ar putea intra in incapacitate de plata. in replica, democratii, in frunte cu Obama, le-au transmis cu ironie ca SUA nu negociaza cu teroristii.

Democratii joaca tare in lupta pentru a scoate guvernul SUA din somaj si transmit republicanilor ca SUA nu negociaza cu teroristii

A doua zi de somaj tehnic al guvernului american nu a adus prea multe sperante privind o solutionare rapida. Republicanii au transmis pe surse ca vor trage de timp pana la jumatatea lunii, moment in care Statele Unite vor atinge limita impusa prin Constitutie pentru datoria publica si ar putea intra in incapacitate de plata. in replica, democratii, in frunte cu Obama, le-au transmis cu ironie ca SUA nu negociaza cu teroristii.

Rusii ocupa locurile libere lasate de Statele Unite in lume.

Rusia are oroare de vid. Peste tot in lume, acolo unde americanii fac pasul inapoi si se retrag, locul lor este luat prompt de rusi. Din Asia Centrala in Orientul Mijlociu si pana in Europa de Est, Rusia isi reafirma rolul de mare putere globala. Parlamentul de la Dusanbe a ratificat un acord de prelungire cu 30 de ani a prezentei militare ruse in Tadjikistan, cea mai mare desfasurare de forte militare rusesti in afara granitelor. Baza 201, unde in prezent sunt stationati circa 8. 000 de .

Statele Unite au tras oblonul. Cum a ajuns guvernul federal in somaj tehnic

Pentru prima data in 17 ani, guvernul federal american a inceput luni noapte sa inchida treptat toate institutiile din subordinea sa directa din cauza esecului Congresului de a adopta un proiect bugetar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )