Libnet.ro
UNICEF

16:15

Filmul Sieranevada, de Cristi Puiu, este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscarul intr-o limba straina

Adevărul Adevărul,
Filmul Sieranevada, de Cristi Puiu, este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscarul intr-o limba straina

Filmul Sieranevada, de Cristi Puiu, este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza a premiilor Oscar 2017, au anuntat reprezentanti ai Centrului National al Cinematografiei CNC). continuă pe Adevărul

Premiile Oscar 2017: Filmul Sieranevada, regizat de Cristi Puiu, propunerea Romaniei pentru cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza (VIDEO)

Propunerea Romaniei pentru categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza in cadrul galei Oscar 2017, este filmul Sieranevada, de Cristi Puiu, a.

Premiile Oscar 2017: Sieranevada, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film intr-o limba straina

Propunerea Romaniei pentru o nominalizare categoria cel mai bun film intr-o limba straina a premiilor Oscar 2017 este filmul Sieranevada, regizat de Cristi Puiu, potrivit reprezentantilor Centrului National al Cinematografiei CNC).

Sieranevada, la Oscarul pentru film strain

Filmul regizat de Cristi Puiu este propunerea Romaniei pentru competitia organizata de Academia de Film americana, a anuntat ieri Centrul National al Cinematografiei CNC). Juriul care a luat aceasta decizie a fost compus din criticii de film Dana Duma, Magda Mihailescu, Eugenia Voda, Mihai Fulger, Andra Petrescu, Irina Trocan, Lucian Maior si Florentina Ciuverca.

Filmul Sieranevada in regia lui Cristi Puiu - propunerea Romaniei la Oscarul pentru film strain

Filmul Sieranevada, in regia lui Cristi Puiu, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film intr-o limba straina, a anuntat miercuri Centrul National al Cinematografiei CNC). Publicul romanesc a avut ocazia de a viziona filmul SIERANEVADA pe 9 august, in cadrul Festivalului International de Film Anonimul de la Sfantu Gheorghe.

Peliculele lui Cristi Puiu si Cristian Mungiu, prezentate la Festivalul de la Toronto, in sectiunea Masters

Filme de Mungiu si Puiu, prezentate alaturi de pelicule semnate de Wajda, Wenders si Saura, in sectiunea Masters a Festivalului de Film de la Toronto TIFF), care va avea loc in perioada 8 - 18 septembrie.

Avem multi jucatori cu potential. Ce spune selectionerul Christoph Daum despre lotul Romaniei pentru preliminariile Campionatului Mondial

Liga 1 a inceput de patru etape iar selectionerul Christoph Daum a incercat sa ajunga la cat mai multe meciuri pentru a-si face o parere cu privire la lotul de care va avea nevoie pentru.

Samsung Cloud este alternativa iCloud pentru posesori de Galaxy S

In principiu, este imposibil sa va aflati in pana de optiuni cand vine vorba de servicii de stocare in cloud, dar noul Samsung Cloud are toate sansele sa fie un succes daca vine preinstalat pe cea mai mare parte a terminalelor de top ale companiei. in urma cu cativa ani, utilizatorii de terminale Apple au [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )