Libnet.ro
UNICEF

15:30

Filmul unui incident grav la statia de oxigen a spitalului mobil din Letcani

Hotnews Hotnews,
 Filmul unui incident grav la statia de oxigen a spitalului mobil din Letcani

La o zi dupa ce spitalul modular din Letcani i-a primit pe cei sase pacienti cu COVID transferati in urma incendiului de la spitalul din Piatra Neamt, fabrica de oxigen a unitatii sanitare nou-noute s-a defectat. S-a intamplat in toiul noptii, cand 16 persoane erau internate in sectia ATI si orice minut fara oxigen le-ar fi putut fi fatal. Medicul de garda a sunat disperat la superiori, toti sefii principalelor institutii fiind treziti din somn si pregatiti pentru ce era mai rau. SMURD-ul s-a pregatit inclusiv cu masinile de victime multiple, pentru ca pacientii sa fie transferati la Bacau. Ziarul de Iasi a reconstituit ce s-a intamplat in acea noapte, in baza unor declaratii oficiale, dar si a unor rapoarte cu circuit institutional intocmite ulterior incidentului. continuă pe Hotnews

Dosar penal in rem privind achizitia Spitalului Mobil de la Letcani. Documente si contractul de achizitie, cerute de la ADI Invest, companie al carei presedinte e fostul sef al CJ Iasi Maricel Popa (VIDEO)

Situatia spitalului mobil din Letcani a ajuns si subiectul unui dosar penal. Potrivit News. ro, politia si procuratura din Iasi au solicitat documente de la asociatia care a construit spitalul modular. Printre.

Dosar penal privind achizitionarea Spitalului Mobil din judetul Iasi

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au deschis un dosar penal in rem cu privire la fapta) privind modalitatea de achizitionare a Spitalului Mobil de la Letcani, conform declaratiei facuta, ieri, de Dragos Bordianu, prim-procurorul parchetului respectiv, preluata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )