Libnet.ro
UNICEF

13:30

Filooo-n toate cele - expozitie Filomela Bucur

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Filooo-n toate cele - expozitie Filomela Bucur

Asociatia Culturala ARTAR si Biblioteca Nationala a Romaniei va invita in perioada 23 octombrie - 5 noiembrie 2017 sa vizitati expozitia personala de grafica si pictura a artistei plastice Filomela Bucur. Vernisajul expozitiei va avea loc miercuri, 25 octombrie, ora 17:30. In deschidere va lua cuvantul Roxana Barbulescu, critic de arta. continuă pe Ceaşca de Cultură

Filooo-n toate cele - expozitie Filomela Bucur

Asociatia Culturala ARTAR si Biblioteca Nationala a Romaniei va invita in perioada 23 octombrie - 5 noiembrie 2017 sa vizitati expozitia personala de grafica si pictura a artistei plastice Filomela Bucur. Vernisajul expozitiei va avea loc miercuri, 25 octombrie, ora 17:30. In deschidere va lua cuvantul Roxana Barbulescu, critic de arta.

Casa Alba: Toate cele 16 femei care l-au acuzat pe Trump de hartuire sexuala mint

Toate femeile care l-au acuzat pe Donald Trump de hartuire sexuala mint, a declarat Sarah Huckabee Sanders, ofiter de presa al Casei Albe. Afirmatia a fost facuta la o conferinta de presa care a avut loc vineri. Intrebarea a venit in contextul valului de acuzatii de hartuire si agresiuni sexuale care are in centru mai multe figuri importante din industria filmului si media, scrie The Washington Post, citat de news. ro.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )