Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filosoafa maghiara Agnes Heller, contestatara a regimului Viktor Orban, a murit la 90 de ani

Hotnews Hotnews,
 Filosoafa maghiara Agnes Heller, contestatara a regimului Viktor Orban, a murit la 90 de ani

Filosoafa maghiara Agnes Heller, o figura a scenei intelectuale, fosta disidenta a regimului comunist din Ungaria si contestatara a premierului Viktor Orban, a murit la varsta de 90 de ani, vineri, in timp ce inota in lacul Balaton, potrivit Le Figaro, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

A MURIT o figura emblematica a vietii intelectuale! in ultimii ani, s-a pozitionat puternic impotriva politicilor guvernului

Filosoafa ungara Agnes Heller a murit la varsta de 90 de ani, informeaza Agerpres. Heller a fost disidenta a regimului comunist din Ungaria si o figura marcanta a vietii intelectuale. in ultimii ani s-a.

30 de ani de la caderea Cortinei de Fier. Viktor Orban, de la dusmanul sovieticilor la prietenul lui Putin

Liderul tinerilor democrati Viktor Orban a sustinut in spatiul public, in 1989, ca a sosit momentul ca trupele sovietice sa se retraga din Ungaria. Autoritatile maghiare au deschis granitele tarii ca sa-i lase pe refugiatii romani si pe germanii din RDG sa intre in Europa de Vest. Recent, Orban, acum premierul Ungariei, a inchis granitele pentru refugiatii din Orientul Mijlociu si l-a invitat la Budapesta pe Vladimir Putin.

Bloomberg: O mica firma a aliatului lui Viktor Orban bate palma cu Deutsche Telekom

O companie mica atribuita celui mai apropiat aliat in afaceri al lui Viktor Orban a fost acceptata sa preia o unitate mult mai mare a lui Deutsche Telekom din Ungaria, in cea mai vizibila achizitie de pana acum a cercului de afaceri al premierului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )