Libnet.ro
UNICEF

23:30

Final de cariera pentru Augustin Lazar: CSM i-a acceptat cererea de pensionare (VIDEO)

B1 B1,
Final de cariera pentru Augustin Lazar: CSM i-a acceptat cererea de pensionare (VIDEO)

Cariera in magistratura a lui Augustin Lazar a ajuns la un final. CSM a acceptat, joi, cererea de eliberare din functie prin pensionare. Ultimul cuvand il va avea presedintele Klaus Iohannis care va trebui sa. continuă pe B1

UPDATE Laura Stefan demisioneaza din GDS / Disidentul Radu Filipescu se autosuspenda din GDS: Am sustinut pozitia nu foarte simpla de a nu se continua cu demersul de decernare a premiului pentru Augustin Lazar

Fostul detinut politic Radu Filipescu anunta ca a luat decizia de a autospenda din Grupul pentru Dialog Social GDS), unde este membru de aproape 30 de ani. El spune ca a sustinut ca GDS sa nu continue demersul de decernare a premiului pentru Augustin Lazar, argumentand ca, chiar daca nu a fost tortionar, actualul procuror general a avut un rol care nu poate fi neglijat. 29 Laura Stefan a anuntat, pe Facebook, ca a demisionat din GDS.

GDS anuleaza ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar. Motivul: anuntul procurorului general ca-l transmite fostilor detinuti politic

Ceremonia de miercuri in care urma sa-i fie decernat lui Augustin Lazar premiul GDS a fost anulata de organizatori. GDS precizeaza ca decizia vine dupa comunicatul procurorului general privind transmitere premiului catre fostii detinuti politic.

Grupul pentru Dialog Social a anulat ceremonia de decernare a premiului pentru Augustin Lazar

Grupul pentru Dialog Social a anulat ceremonia in care urma sa-i fie decernat premiul lui Augustin Lazar. Decizia, sustine GDS, vine dupa comunicatul Procurorului general privind transmitere premiului catre.

GDS nu mai organizeaza ceremonia de acordare a premiului lui Augustin Lazar

Grupul pentru Dialog Social GDS) a anuntat ca nu va mai organiza ceremonia de acordare a premiului pentru Augustin Lazar, urmare a deciziei procurorului general de a transmite acest premiu lui Iulius Filip si tuturor disidentilor din cadrul Asociatiei fostilor detinuti politici din Romania.

Procurorii CSM au admis cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, joi, cererea procurorului general, Augustin Lazar, de eliberare din functie prin pensionare. Mandatul de procuror general al lui Lazar expira la finele lunii aprilie.

Sectia pentru procurori a CSM discuta in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general, Augustin Lazar, ordinea de zi fiind suplimentata.

UPDATE Augustin Lazar a depus cerere de pensionare la CSM

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita iesirea la pensie. Informatia a fost confirmata de Augustin Lazar pentru HotNews. ro: Da, am depus cerere de pensionare la CSM. Mandatul se incheie pe 27.

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, incepand cu 27 aprilie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, astazi, cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, incepand cu data de 27 aprilie.

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Update:Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobatjoi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar Stirea initiala:Sectia pentru.

CSM discuta cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si-a suplimentat ordinea de zi si va discuta joi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar. Lazar a depus cerere de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2774 seconds )