Libnet.ro
UNICEF

23:30

FINAL DE AN SPECTACULOS LA OPERA COMICA PENTRU COPII

România Liberă România Liberă,
FINAL DE AN SPECTACULOS LA OPERA COMICA PENTRU COPII

CRACIUNUL FELICIEI - periplul prin viata personala si profesionala a sopranei. continuă pe România Liberă

PSD a impus in Comisia de Munca un amendament care dubleaza alocatiile pentru copii, la 300 de lei. Proiectul de lege intra la vot final

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a aprobat marti un amendament al PSD care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei. Amendamentul a fost depus la proiectul de lege care adopta OUG92019 privind alocatiile de stat si urmeaza sa fie adoptat miercuri in plenul Camerei Deputatilor, care este si for decizional in acest caz.

Comisia de munca din Camera Deputatilor vrea dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

Comisia de munca a decis dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

Fete de la un centru de plasament pentru copii cu dizabilitati din Recas, obligate sa se prostitueze, fiind amenintate si batute. Anchetatorii fac perchezitii - UPDATE

Politistii si jandarmii fac perchezitii, marti dimineata, intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism, una dintre adresele la care au descins fiind Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilitati din Recas. Potrivit DIICOT, din 2017 cinci suspecti au inceput sa racoleze fete din centrul de plasament, pe care le obligau apoi, prin amenintari si violenta, sa intretina relatii sexuale cu diversi clienti din oras.

Peste 22.000 de jucarii si produse pentru copii, confiscate de politisti

Peste 22. 000 de jucarii si produse pentru copii, in valoare de peste 4,6 milioane de lei, au fost confiscate de politisti, dupa actiuni vizand protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. in urma acestora, au fost aplicate peste 300 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 1,1 milioane de lei, potrivit News. ro.

Comisia pentru Munca aproba un amendament care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a aprobat marti un amendament al PSD care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, la 300 de lei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )