Libnet.ro
UNICEF

14:45

Final violent al protestului de la Chisinau: Andrei Nastase si Maia Sandu au fost ridicati cu forta din piata (VIDEO)

B1 B1,
Final violent al protestului de la Chisinau: Andrei Nastase si Maia Sandu au fost ridicati cu forta din piata (VIDEO)

Final violent al mitingului pro-europenilor din Chisinau! Protestatarii antiguvernamentali, in frunte cu Andrei Nastase si Maia Sandu, au fost ridicati in forta dupa ce au inconjurat monumentul domnitorului S. continuă pe B1

Premierul moldovean Pavel Filip a fugit de presa care il intreba de ce a evacuat cu forta protestatarii in frunte cu Andrei Nastase si Maia Sandu (VIDEO)

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, refuza sa ofere explicatii privind felul in care autoritatile au tratat protestatarii de la mitingul din Chisinau care cereau democratie in tara si manifestau.

Andrian Candu: Nu sunt proteste, sunt manifestatii a unor partide, organizate de un binom Maia Sandu si Andrei Nastase

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a luat in deradere protestul opozitiei din centrul Capitalei din zilele de 26 si 27 august, afirmand ca nu este vorba de un protest, dar de niste manifestatii de partid, organizate de un binom Maia Sandu si Andrei Nastase.

Maia Sandu: Nu mai putem sa fim mintiti de acest regim corupt

Nu mai putem sa fim mintiti de acest regim corupt. Nu mai putem sa fim furati de acest regim autoritar. Nu mai putem sa murim cu zile in spitale. Nu mai putem sa educam copii cu salarii sub nivelul de existenta. Nu putem sa murim de foame din cauza unor pensii mizerabile. Nu putem sa-i lasam sa ne umileasca in continuare!, a declarat lidera PAS, Maia Sandu, in fata protestatarilor veniti duminica, 26 august, la protestul opozitiei.

Andrei Nastase: Am venit in PMAN pentru a ne asuma independenta tarii pentru a doua oara

In Piata Marii Adunari Nationale am venit pentru a ne asuma a doua oara aceasta independenta, cu angajamentul ca vom face tot ce ne sta in puteri ca sa scapam, odata si pentru totdeauna, sa devenim independenti si de acest regim oligarhic, criminal, care a pus stapanire pe toate institutiile din acest stat. Cu acest mesaj a venit liderul PDA, Andrei Nastase, in fata protestatarilor, duminica, 26 august, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )