Libnet.ro
UNICEF

22:00

Finala Dansez pentru tine: Cine este marele castigator.

România Liberă România Liberă,
Finala Dansez pentru tine: Cine este marele castigator.

Vineri seara a avut loc Marea Finala a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Ilinca Vandici si Razvan Marton au fost alesi marii castigatorii ai trofeului Dansez pentru tine. Ei au fost votati de 41,39% dintre telespectatorii emisiunii. Cele trei perechi care au luptat pentru trofeul visurilor au fost: Ilinca Vandici si Razvan Marton, Sore Mihalace si George Trascau Dark) si Dima Trofin si Iulia Clisu. Pe locul 2 s-a clasat echipa formata din Sore Mihalache si George . continuă pe România Liberă

Finala Dansez pentru tine: Cine este marele castigator Razvan Marton, baiatul care nu a mai dansat niciodata, iar acum a facut-o fara sa-si miste bratul drept

Razvan Marton a luptat in pasi de dans alaturi de Ilinca Vandici pentru a le putea oferi bunicilor si fratiorului sau siguranta zilei de maine. Desi a fost singurul concurent care nu a mai dansat inainte, iar acum a fost nevoit sa danseze fara a-si misca bratul drept, Razvan a dat dovada de ambitie si a reusit sa impreisoneze atat juriul, care l-a felicitat in nenumarate randuri, cat si publicul, care a decis ca merita primul loc in marea finala.

Cum va fi marea finala Dansez pentru tine

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezente in emisiune, vineri, 29 noiembrie, in cadrul editiei in care publicul va desemna castigatorii celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine.

Dansez pentru tine: Cine este marele castigator Razvan Marton, baiatul care nu a mai dansat niciodata, iar acum a facut-o fara sa-si miste bratul drept

Razvan Marton a luptat in pasi de dans alaturi de Ilinca Vandici pentru a le putea oferi bunicilor si fratiorului sau siguranta zilei de maine. Desi a fost singurul concurent care nu a mai dansat inainte, iar acum a fost nevoit sa danseze fara a-si misca bratul drept, Razvan a dat dovada de ambitie si a reusit sa impresioneze atat juriul, care l-a felicitat in nenumarate randuri, cat si publicul, care a decis ca merita primul loc in marea finala.

Cine a castigat Dansez pentru tine! A meritat?

Desi multi o dadeau pe Sore ca si invingatoare la Dansez pentru tine, sezonul de anul acesta al concursului a fost castigat de echipa condusa de Ilinca Vandici. Partenerul ei, Razvan, a primit premiul cel mare de 60. 000 de euro.

Alexandra si Catrinel, decenta si indecenta la Dansez pentru tine

Alexandra Dinu si Catrinel Menghia au fost invitatele speciale ale finalei Dansez pentru tine, ele dansand in scop caritabil. In timp ce Alexandra a preferat discretia, imbracand o superba rochita din dantela creata de Mihaela Drafta, si avand grija sa nu i se vada partile intime in timpul dansului, Catrinel a mizat pe indecenta si a purtat lenjerie tanga pentru a i se putea admira, in voie, posteriorul.

Pentru ce se antreneaza Catrinel Menghia si Alexandra Dinu

Saptamana aceasta, Alexandra Dinu, Catrinel Menghia si Alexandra Stan sunt cateva dintre vedetele care intra in ringul Dansez pentru tine in scop umanitar.

FOTO Povestile celor trei finalisti ai emisiunii Dansez pentru tine, din sezonul 14

Batalia finala in pasi de dans din cadrul emisiunii Dansez pentru tine se va da intre trei dintre cele mai bune echipe: Sore si George Trascau, Ilinca Vandici si Razvan Marton, Dima Trofim si Iulia Clisu. Povestile celor trei finalisti sunt cu adevarat emotionante, fiecare dintre cele trei cazuri fiind un pretendent serios la marele titlu.

FOTO Retrospectiva: castigatorii Dansez pentru tine din 2006 pana in prezent

Finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine va avea loc pe 29 decembrie, la Pro TV, de la 20:30, eveniment ce precede si aniversarea celor 18 ani de activitate a postului de televiziune. Daca in prezent batalia finala se da intre echipele Sore si George Trascau, Ilinca Vandici si Razvan Marton, Dima Trofim si Iulia Clisu, merita sa rememoram care au fost marii castigatori ai concursului din 2006 pana in prezent.

Finala Dansez pentru tine: Ilinca Vandici si Razvan Marton sunt marii castigatori ai celui de-al 14-lea sezon

Ilinca Vandici si Razvan Marton sunt marii castigatori ai celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Chiar daca Razvan a suferit un accident si nu si-a putut misca bratul drept, acesta a dat dovada de ambitie si astfel a reusit sa convinga juriul ca merita primul loc. Tanarul nu a mai dansat niciodata, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa-si implineasca visul: sa asigure bunicilor si fratiorului sau un trai decent.

Show-ul Dansez pentru tine, lider de audienta in mediul urban si la nivelul intregii tari

Pro TV a fost lider de audienta, vineri seara, atat in mediul urban, cat si la nivelul intregii tari, cand Ilinca Vandici si Razvan Marton au castigat cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )