Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finala Eurovision 2013. Publicul din Italia l-a votat cel mai mult pe Cezar, dar juriul l-a defavorizat

Adevărul Adevărul,
Finala Eurovision 2013. Publicul din Italia l-a votat cel mai mult pe Cezar, dar juriul l-a defavorizat

Postul national RAI a afisat rezultatele televotului din seara de 18 mai, cand a avut loc finala Eurovision 2013. Cifrele arata ca telespectatorii din peninsula l-au favorizat pe Cezar, insa contratenorul de pe pozitia a 13-a a primit doar 1 punct din partea Italiei pentru ca juriul i-a descalificat prestatia, in favoarea altor state ce au urcat in clasament. continuă pe Adevărul

Finala Eurovision 2013. Cezar a primit punctaj maxim de la publicul din Italia, dar juriul l-a defavorizat

Postul national RAI a afisat rezultatele televotului din seara de 18 mai, cand a avut loc finala Eurovision 2013. Cifrele arata ca telespectatorii din peninsula l-au favorizat pe Cezar, insa contratenorul de pe pozitia a 13-a a primit doar 1 punct din partea Italiei pentru ca juriul i-a descalificat prestatia, in favoarea altor state ce au urcat in clasament.

FOTO VIDEO Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania s-a clasat pe locul 13

Danemarca, reprezentata de Emmelie de Forest 22 de ani), cu piesa Only Teardrops, a castigat cea de-a 58-a editie a concursului Eurovision. Reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, s-a clasat pe locul 13. Danemarca era favorita in sondaje si la casele de pariuri cu aproximativ doua luni inainte de finala Eurovision 2013.

VIDEO TVR 1, lider de audienta cu finala Eurovision 2013

Finala Eurovision 2013 de sambata, 18 mai, a adus TVR 1 in pozitia de lider de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public, in intervalul 22.

FINALA EUROVISION 2013 Cezar Ouatu: Am fost favorit la titlu din partea fanilor. Geopolitic vorbind, nu tine de mine

Cezar Ouatu a declarat, in noaptea de sambata spre duminica, dupa finala Eurovision, ca si-ar fi dorit un loc mai bun in clasamentul final, subliniind ca Romania ramane o tara negata oarecum de Europa.

LIVE TEXT Finala Eurovision 2013: Cezar a evoluat pe scena din Malmo

Cezar Ouatu va reprezenta sambata seara Romania in finala concursului Eurovision Song Contest 2013, desfasurat la Malmo Suedia), cu piesa It's My Life muzica si versuri Cristian Faur). Reprezentantul tarii noastre va intra al 14-lea in concurs. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale concursului Asculta aici toate piesele din finala Eurovision.

FINALA EUROVISION 2013: Nicio tara nu i-a acordat punctaj maxim lui Cezar Ouatu

La finala Eurovision din Suedia, Romania a obtinut 65 puncte, in conditiile in care multe state de la care se asteptau voturi nu i-au acordat niciun punct reprezentantului nostru, Cezar Ouatu.

FINALA EUROVISION 2013 Cine va fi castigatorul campionatului european de muzica

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, lupta in aceasta seara pentru marele trofeu al competitiei europene, alaturi de alte 25 de state. Contratenorul roman va intra in concurs de pe pozitia a 14-a. adevarul. ro va prezinta cele mai importante momente ale finalei Eurovision 2013.

Reprezentatia lui Cezar Ouatu din finala Eurovision 2013, luata la puricat de artistii autohtoni

Sambata seara a avut loc finala concursului de muzica Eurovision 2013, la care Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a iesit pe locul 13, cu un total de 65 de puncte. Europenii si-au ales interpretarea favorita, astfel ca Danemarca a iesit castigatoare, cu 281 de puncte.

Reprezentatia Romaniei la finala Eurovision 2013, analizata de artistii autohtoni: Panza aceea rosie arata ca un cearsaf, de ziceai ca au fugit aia din pat

Sambata seara a avut loc finala concursului de muzica Eurovision 2013, la care Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a iesit pe locul 13, cu un total de 65 de puncte. Europenii si-au ales interpretarea favorita, astfel ca Danemarca a iesit castigatoare, cu 281 de puncte.

Finala Eurovision 2013: Cezar va intra al 14-lea in concurs

Cezar Ouatu va reprezenta sambata seara Romania in finala Eurovision Song Contest 2013, cu piesa It's My Life muzica si versuri Cristian Faur). Reprezentantul tarii noastre va avea numarul 14 in concurs. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea concursului .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )