Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finala Exatlon are loc duminica seara. Cine sunt finalistii si ce trebuie sa stii despre ei

Playtech Playtech,
Finala Exatlon are loc duminica seara. Cine sunt finalistii si ce trebuie sa stii despre ei

Duminica, 9 iunie 2019, are loc finala celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon, difuzate de postul Kanal D. Patru concurenti s-au calificat in finala si se vor bate pentru marele premiu. Duminica, 9 iunie, postul de televiziune Kanal D difuzeaza finala emisiunii Exatlon. Patru finalisti au ramas in finala si se bat pentru marele [] . continuă pe Playtech

Informatia care i-a lasat cu gura cascata pe romani! Cine sunt, de fapt, personajele din carpeta Rapirea din Serai

E clar! Nu ai copilarit in comunism daca nu ai vazut macar o data o carpeta cu faimoasa scena a rapirii din Serai. Cine sunt personajele din imaginea cu pricina si de ce se afla aceasta pe toti peretii.

Finala Exatlon Romania: cine sunt ultimii concurenti ramasi in cursa pentru cele doua premii si ce probe vor avea VIDEO

Doi baieti si doua fete lupta in finala sezonului 3 Exatlon pentru cele doua premii de 50. 000 de euro. Ultima editie a reality show-ului va fi difuzata de Kanal D in aceasta seara, 9 iunie, de la ora 20.

Partidul lui Dan Voiculescu are candidat la prezidentiale. Cine e femeia care vrea la Cotroceni: Al cui om sunt eu

Partidul controlat de Dan Voiculescu, PPU adica Partidul Puterii Umaniste si-a desemnat candidatul la prezidentialele de la sfarsitul anului. A fost aleasa o femeie, votata in unanimitate de sutele de delegati prezenti la congresul partidului. Partidul Puterii Umaniste si-a desemnat candidatul la prezidentiale, fiind vorba de prima femeie care anunta ca intra in [] .

Alerta de vreme severa: Cod portocaliu in sase judete. Ploi puternice si furtuni violente pana duminica seara

Alerta pe litoral, cod portocaliu de vreme instabila si ploi in sase judete din sud-est. Administratia Nationala de Meteoroogie ANM) a emis o avertizare de vreme rea, valabila in intervalul 14 . 00, pentru duminica, 9 iunie. in paralel, ANM a emis si un cod galben, pentru mai multe judete.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina in sase judete, pana duminica seara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, duminica, o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabila in urmatoarele ore in sase judete din sudul si estul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )