Libnet.ro
UNICEF

09:00

Finala Romanii au talent: cine va fi castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro LIVE TEXT

Adevărul Adevărul,
Finala Romanii au talent: cine va fi castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro LIVE TEXT

Finala Romanii au talent va fi difuzata in aceasta seara, 12 iunie, de la 20. 30, la Pro TV, cei 15 finalisti urcand pe scena pentru a impresiona telespectatorii cu reprezentatii de exceptie si pentru a castiga titlul de cel mai talentat roman si marele premiu in valoare de 120. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului, dar si pentru a afla numele marelui castigator al celui de-al cincilea sezon. continuă pe Adevărul

Finala Romanii au talent: grupul Speedcubing este marele castigator. Moisescu: Tatal unuia dintre ei munceste in strainatate si baiatul nu e un golan

Finala Romanii au talent. Cei trei baieti geniali care formeaza grupul Speedcubing au castigat titlul de cei mai talentati romani si marele premiu in valoare de 120. 000 de euro.

Finala Romanii au talent: cine sunt cei 15 finalisti si ce momente au pregatit pentru a cuceri marele premiu

Finala Romanii au talent va fi difuzata in aceasta seara, 12 iunie, de la 20. 30, la Pro TV, cei 15 finalisti urcand pe scena pentru a impresiona telespectatorii cu reprezentatii de exceptie si pentru a castiga titlul de cel mai talentat roman si marele premiu in valoare de 120. 000 de euro.

Finala Romanii au talent: care sunt marii favoriti, potrivit caselor de pariuri

Romanii au talent isi va desemna in aceasta seara, 12 iunie, marele castigator al titlului de cel mai talentat roman si al premiului in valoare de 120. 000 de euro, insa, lucrurile par sa fie deja transate, cel putin in opinia pariorilor. Doar cateva ore ne mai despart de finala Romanii au talent, iar casele de pariuri il dau drept favorit pe cantaretul basarabean Ion Barbu.

Finala Romanii au talent: ultimele declaratii ale finalistilor

Finala Romanii au talent, difuzata in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, va marca reintalnirea telespectatorilor cu 15 concurenti care au dovedit ca merita sa ramana in cursa pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul in valoare de 120. 000 de euro. Cei 15 finalisti ai show-ului de la Pro TV au dezvaluit cum se pregatesc inainte de a urca pe scena.

FINALA ROMANII AU TALENT 2015. Cine este marele CASTIGATOR al showului

Baietii de la Speed Cubing sunt castigatorii sezonului al cincilea al emisiunii Romanii au talent. Pe locul al doilea s-a clasat dansatorul Bogdan Bolohan, iar pe locul al treilea trupa The Beat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )