Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finala Romanii au talent: Lorelai Mosnegutu este marele castigator al sezonului sapte!

B1 B1,
Finala Romanii au talent: Lorelai Mosnegutu este marele castigator al sezonului sapte!

Marea castigatoare a finalei Romanii au talent 2017, desfasurata vineri pe 2 iunie, este Lorelai Mosnegutu. Lorelai a uimit publicul cu piesa Rise like a Phoenix pe care a interpretat-o. continuă pe B1

Finala Romanii au talent: Lorelai Mosnegutu este marea castigatoare a sezonului sapte!

Marea castigatoare a finalei Romanii au talent 2017, desfasurata vineri pe 2 iunie, este Lorelai Mosnegutu. Lorelai a uimit publicul cu piesa Rise like a Phoenix pe care a interpretat-o.

Ce audiente a inregistrat finala Romanii au talent: Pro TV a fost lider, dar cifrele sunt mult mai mici fata de anul trecut

Cifrele de audienta pentru finala Romanii au talent au fost afectate de mini-vacanta de 1 iunie si de Rusalii. Astfel ca ultimul act din 2017 al show-ului de la Pro TV a avut cifre sub cele de anul trecut.

VIDEO. Romanii au talent Lorelai Mosnegutu, adolescenta fara maini, a castigat marele premiu

Adolescenta, care a fost abandonata de parinti si adoptata la varsta de doua luni, a reusit sa castige finala concursului de talente de la Pro Tv si premiul de 120. 000 de euro.

Lorelai Mosnegutu este castigatoarea Romanii au talent: copila a impresionat cu interepretarea piesei Rise Like a Phoenix. Clasamentul complet VIDEO

Lorelai Mosnegutu, copila fara maini in varsta de 14 ani, a castigat Romanii au talent si premiul in valoare de 120. 000 de euro. Fetita a sensibilizat cu vocea sa puternica, dar si cu povestea de viata impresionanta si optimismul de care a dat dovada in ciuda tuturor greutatilor. De asemenea, Eduard Antal, muzicianul care canta la orga atat cu mainile, cat si cu picioarele, a castigat premiul de originalitate in valoare de 10. 000 de euro.

Uite cine danseaza in finala Romanii au talent: Gigi Caciuleanu urca pe scena pentru a prezenta o coregrafie VIDEO

Dansatorul si coregraful Gigi Caciuleanu este invitat special in marea finala epica Romanii au talent, care va avea loc vinerea aceasta, de la 20. 30, la Pro TV.

Ce vom vedea in finala Romanii au talent si cine sunt invitatii speciali

Finala celui de-al saptelea sezon al show-ului Romanii au talent va fi marcata de momente dintre cele mai diverse, de la canto si dans la acrobatie si beatbox. De asemenea, editia de vineri va avea si o serie de invitati speciali, printre care apreciatul coregraf Gigi Caciuleanu si muzicianul Damian Draghici.

Moment amuzant in finala Romanii au talent: Pavel Bartos a cazut in direct VIDEO

Pavel Bartos 42 de ani) a oferit cel mai amuzant moment al finalei sezonul sapte Romanii au talent dupa ce a cazut in direct.

Incident la finala Romanii au talent: Pavel Bartos s-a prabusit in direct (VIDEO)

Momente inedite la finala Romanii au talent. Prezentatorul Pavel Bartos s-a prabusit in direct, trupa Ok World Wide a facut show, iar Lorelai Mosnegutu a impresionat publicul dupa ce a obtinut marele.

Andra, mesaj EMOTIONANT pentru Lorelai Mosnegutu dupa castigarea concursului de talente (FOTO)

Lorelai Mosnegutu, fata fara maini a impresionat o tara intreaga prin calitatile ei vocale. in Finala de la Romanii au Talent a facut un show exceptional. A fost alegerea publicului.

CASTIGATOR Romanii au talent. Adevarul despre Lorelai Mosnegutu, fetita fara maini care a socat pe toata lumea

CASTIGATOR Romanii au talent. La doar 14 ani, Lorelai Mosnegutu, a socat pe toata lumea la Romanii au talent. Micuta fara maini canta la pian cu degetele de la picioare si ic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )