Libnet.ro
UNICEF

16:30

Finala Romanii au talent a tinut in fata televizoarelor milioane de romani. Pro TV s-a impus in topul audientelor

Adevărul Adevărul,
Finala Romanii au talent a tinut in fata televizoarelor milioane de romani. Pro TV s-a impus in topul audientelor

Finala sezonului patru al show-ului Romanii au talent, castigata vineri seara de grupul Brio Sonores, a tinut in fata televizoarelor, in fiecare minut, cateva milioane de romani, ceea ce a asigurat postului Pro TV pozitia de lider pe toate segmentele de public. continuă pe Adevărul

Finala Romanii au talent: cum s-a format grupul Brio Sonores, de la cantece bisericesti la pop-opera

Grupul vocal Brio Sonores a intregit, vineri seara, lista marilor castigatori ai show-ului Romanii au talent. Preferatii lui Mihai Petre si ai Andrei, tenorii s-au evidentiat si au cucerit atat publicul, cat si juriul prin timbrul vocal grav, dar cald.

FOTO VIDEO Caricaturistul oltean Catalin Mihalache a castigat premiul de originalitate in finala de la Romanii au talent

Catalin Mihalache, caricaturistul originar din judetul Olt, si-a adjudecat premiul de originalitate in valoare de 10. 000 euro in finala sezonului patru al show-ului Romanii au talent. Folosindu-se de un marker atasat de cap, de picioare, de mani sau chiar de sold, el i-a invins pe ceilalti patru contracandidati la aceasta sectiune recompensata cu bani in show. Marele premiu de 120. 000 euro a revenit grupului vocal Brio Sonores.

FinalaRomanii au talent: Cine va fi marele castigator

Dupa rapperul Adrian Tutu, mentalistul cristian Gog si dresorul Bruno Icobet, este randul unui nou talent sa iasa la rampa. Finala celui de-al patrulea sezon al show-ului Romanii au talentisi va desemna castigatorul peste doar cateva ore. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real infromatii despre numerele pregatite de finalisti si despre marele invingator.

LIVE TEXT FinalaRomanii au talent: Cine va fi marele castigator

Dupa rapperul Adrian Tutu, mentalistul cristian Gog si dresorul Bruno Icobet, este randul unui nou talent sa iasa la rampa. Finala celui de-al patrulea sezon al show-ului Romanii au talent isi va desemna castigatorul peste doar cateva ore. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real infromatii despre numerele pregatite de finalisti si despre marele invingator.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )