Libnet.ro
UNICEF

16:15

Finalistii Eurovision 2014. Cine lupta pentru a reprezenta Romania la Copenhaga

Adevărul Adevărul,
Finalistii Eurovision 2014. Cine lupta pentru a reprezenta Romania la Copenhaga

Paula Seling si Ovi, Stefan Stan feat. Teddy K, Naomi, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renee Santana feat. Mike Diamondz, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei 12 artisti calificati in finala Selectiei Nationale pentru Eurovision 2014. continuă pe Adevărul

Stefan Stan, Naomy si Silvia Dumitrescu, in finala Eurovision! Vezi lista completa a finalistilor

S-a anuntat astazi lista completa a celor 12 melodii care intra in finala anul acesta in cadrul selectiei nationale pentru Eurovision 2014. Printre cei care au o sansa de a reprezenta Romania la consursul ce se va desfasura la Copenhaga in luna mai se numara Stefan Stan, Naomy, Silvia Dumitrescu, Paula Seling si Ovi.

Cine sunt artistii din finala nationala Eurovision 2014.

Vizi Imre, Stefan Stan feat. Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi se numara printre artistii care vor interpreta cele 12 piese care s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2014. In urma ascultarii celor 150 de melodii validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a stabilit un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie. Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, .

150 de piese validate pentru Eurovision 2014. Melodii de Moga si Smiley, dar si piese ale unor compozitori straini

Compozitori autohtoni precum Marius Moga si Smiley, dar si multi artisti straini - italieni, spanioli, greci, belgieni, norvegieni - spera sa reprezinte Romania la Eurovision 2014. 159 de piese au fost inscrise la selectia din acest an, insa numai 150 de melodii au indeplinit toate conditiile impuse de regulament.

Eurovision 2014: Va declar sot si sot

Desfasurat anul acesta in Danemarca, o tara care a renuntat de mult la tabuuri, concursul Eurovision aduce o surpriza pentru publicul sau apartinand comunitatii gay. Anul acesta, in perioada concursului, in Copenhaga cuplurile gay se vor putea casatori in diverse locuri din oras.

Eurovision in familie

Trupa Bere Gratis a inscris o piesa la Selectia Nationala pentru Eurovision 2014. Delegatia care va reprezenta Romania in competitia europeana va fi condusa de Liana Stanciu, sotia lui Mihai Georgescu, solistul grupului.

Mihai Ogasanu vrea sa isi ia revansa la Eurovision 2014

Dupa o absenta de noua ani din competitia Eurovision, compozitorul Mihai Ogasanu este decis ca in 2014 sa isi ia revansa. El face echipa cu Stella Anita si Andrei Chermeleu de la Vocea Romaniei si cu colegii lor din trupa Colors In Stereo pentru piesa Heartquake.

Piturca a anuntat stranierii de principiu pentru amicalul Romania - Argentina

Victor Piturca a anuntat marti ca are in vedere 11 jucatori romani, legitimati la cluburi de peste hotare, in vederea jocului amical Romania - Argentina, programat pe Arena Nationala din Bucuresti in ziua de miercuri, 5 martie.

Ministrul pentru Cercetare: Romania ramane parte a CERN, dar negociaza contributia financiara.

Ministrul delegat pentru Cercetare Mihnea Costoiu a declarat ca autoritatile romane negociaza felul in care Romania contribuie la activitatea CERN, dar nu se pune problema retragerii Romaniei din organizatie, anunta Mediafax. Costoiu a fost rugat sa comenteze informatiile potrivit carora Romania ar dori sa se retraga din Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara CERN) si, din acest motiv, nu a platit nici contributia anuala. Nu confirm niciun fel de zvon. Romania este parte a CERN. Am .

Nicole Scherzinger isi pregateste comebackul alaturi de un nou label! Vezi aici cu ce casa de discuri a semnat artista si cu cine colaboreaza pentru viitorul LP!

Mai avem mult de asteptat pana cand Nicole Scherzinger va lansa ceva nou? Daca v-ati pus recent aceasta intrebare, raspunsul.

JO Soci 2014: Aur olimpic pentru Martina Sablikova la concursul de patinaj viteza 5.000 metri

Sportiva ceha Martina Sablikova a castigat, miercuri, titlul de campioana olimpica la 5. 000 de metri, in cadrul concursului de patinaj viteza de la Jocurile Olimpice de la Soci. Sportiva a obtinut timpul de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )