Libnet.ro
UNICEF

14:45

Finalizarea centurii Tecuci va costa 19 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Finalizarea centurii Tecuci va costa 19 milioane de euro

Finalizarea lucrarilor la centura Tecuci va costa pana la 19 milioane de euro, potrivit unui anunt al Companii Nationale de Autostrazi si Drumuri prin care transmite ca se afla in cautarea unui constructor sau a unei asociatii de constructori care sa preia proiectul dupa ce contractul anterior, incheiat cu portughezii de la Soares da Costa, a fost reziliat. continuă pe România Liberă

CNADNR cauta constructor pentru finalizarea centurii Tecuci, proiect estimat la 19 mil. euro

CNADNR cauta constructori pentru finalizarea centurii Tecuci judetul Galati), dupa ce a reziliat anul trecut contractul incheiat cu firma portugheza Soares da Costa, si estimeaza ca lucrarile vor costa pana la 83,9 milioane lei 19 milioane euro), cu.

19 milioane de euro pentru reluarea lucrarilor la centura ocolitoare a Tecuciului

CNADNR cauta constructori pentru finalizarea centurii ocolitoare a municipiului Tecuci, dupa ce a reziliat anul trecut contractul incheiat cu firma portugheza Soares da Costa, si estimeaza ca lucrarile vor costa pana la 83,9 milioane lei 19 milioane euro), inclusiv TVA. Suma creste astfel de la 14 la 19 milioane de euro.

Statiune de tratament balnear moderna la Ocna Mures. Proiectul costa peste 7,5 milioane de euro

Primaria Ocna Mures a initiat un proiect privind construirea unei baze de tratament balnear in oras. Investitia are o valoare de 7,5 milioane de euro si poate fi realizata doar din fonduri europene cu conditia ca proiectul sa primeasca finantare.

Noi extrageri la Loto.Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4,9 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,91 milioane euro la Loto 6/49 si peste 3,26 milioane euro la Joker.

Numerele extrase la Loto.Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4,9 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,91 milioane euro la Loto 6/49 si peste 3,26 milioane euro la Joker.

Raiffeisen Bank Romania - profit net de 45 de milioane euro in primul semestru din 2014

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 45 milioane euro in primele sase luni ale lui 2014, fata de 60 milioane euro, cat inregistra in iunie 2013, in conditiile in care primul semestru din anul trecut a fost influentat de o eliberare de pasive fiscale in valoare de 12 milioane euro, informeaza un comunicat al bancii.

Reportul la Loto 6/49 pentru tragerea de duminica este de peste 4,91 milioane euro

Reportul la categoria Ide la Loto 6/49 depaseste 21,7 millioane de lei, echivalentul a peste 4,91 milioane euro, pentru tragerea de duminica, potrivit Loteriei Romane. De asemenea, reportul la Noroc a cumulat.

Subiectele zilei: Ultima tranzactie a lui Patriciu: a incasat 90 de milioane de euro; Statuia fantoma s-a impotmolit in port; Trei hectare de padure dispar in fiecare ora. Cele mai furate judete: Arges, Harghita, Mures si Prahova

Gafa a statului cu banii National Geographic pentru promovarea Romaniei. Acum doua zile, Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) a derulat negocierile pentru atribuirea contractului de un milion de euro, care are ca obiect. DW: Democratia si valentele crucialului 23 august, intre realitati si minciuni. E timpul ca in Romania memoria sa fie repusa in drepturi. Importanta e si neuitarea zilei de 23 august. Caci nu exista democratie veritabila care sa se poata.

Vodafone Group va prelua 73% din actiunile companiei Hellas Online pentru 72,7 milioane euro

Vodafone Group a anuntat, luni, ca va achizitiona 72,7% din actiunile furnizorului grec de servicii de internet Hellas Online, in schimbul a 72,7 milioane de euro, de la Intracom Group si fondul de.

Merkel anunta crearea unui fond de 500 de milioane euro pentru estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas, afectata de conflictul intre armata ucraineana si insurgentii prorusi, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )