Libnet.ro
UNICEF

01:05

Financial report Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, ci mai singura. Piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in presa

Hotnews Hotnews,
 Financial report Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, ci mai singura. Piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in presa

The Financial Times: Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, dar va fi mai singura. * Les Echos: Coronavirusul: piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. * Venezuela lui Nicolas Maduro ar putea privatiza sectorul petrolier. * DNEVNIK: Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in principalele mijloace de informare in masa. * Stiri pe scurt. continuă pe Hotnews

SUA deschid noi fronturi ale conflictului comercial, in Europa si Marea Britanie

Odata cu semnarea fazei 1 din acordul comercial dintre China si Statele Unite, dar si dupa finalizarea intelegerii SUA-Mexic-Canada, echipa comerciala a lui Donald Trump isi indreapta atentia asupra unui acord cu Marea Britanie post-Brexit, precum si asupra disputelor cu UE si cele privind OMC, noteaza Mediafax.

Trump deschide noile fronturi ale razboiului comercial cu UE si Marea Britanie

Dupa semnarea fazei intai a acordului cu China si a acordului dintre Statele Unite, Mexic si Canada, noile fronturi al razboiului comercial al Statelor Unite se indreapta catre Europa, Marea Britanie si blocajul in relatiile cu Organizatia Mondiala a Comertului OMC), relateaza CNBC.

CNBC: Noile fronturi ale razboiului comercial american se indreapta catre Europa si Marea Britanie

Dupa semnarea fazei intai a acordului cu China si a acordului dintre Statele Unite, Mexic si Canada, noile fronturi al razboiului comercial al Statelor Unite se indreapta catre Europa, Marea Britanie si blocajul in relatiile cu Organizatia Mondiala a Comertului OMC), relateaza CNBC.

Interviu la cald despre BREXIT. Ciolos: Exista protectie totala pentru romanii din UK. Marea Britanie pierde mai mult. Nu poti sa fii mai influent daca esti mai slab

Dacian Ciolos, liderul PLUS si al grupului Renew din Parlamentul European, sustine, intr-un interviu pentru Adevarul acordat la Bruxelles, ca romanii din Marea Britanie nu vor fi afectati de BREXIT. Problema e ce se va intampla cu cetatenii care vor merge in Marea Britanie de acum incolo pentru a munci sau pentru a studia. Aceste lucruri trebuie negociate, explica Ciolos.

BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie

Romanii care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru obtinerea statutului de rezident, care le permite sa ramana in tara si sa beneficieze de aceleasi drepturi dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, vineri, la miezul noptii. De asemenea, intrarea in Marea Britanie va fi permisa in continuare pe baza cartii de identitate, cel putin pana la 31 decembrie 2020, sau cu pasaportul, potrivit Ambasadei Romaniei in Regatul Unit.

Vot final in Parlamentul European, in acesta seara, pe Acordul Brexit Dupa 47 de ani, Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana vineri, la miezul noptii

Dupa trei ani de criza politica in Marea Britanie, in urma referendumului din 2016, Brexitul trebuie ratificat de Parlamentul European, inainte de a intra oficial in vigoare vineri, la ora 23. 00 ora Londrei si GMT). in sesiune plenara la Bruxelles, miercuri seara, de la 19. 00, ora Romaniei, Parlamentul European va da unda verde Acordului privind Retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice.

Marile banci vor reduceri de taxe in Regatul Unit, dupa Brexit

Unele dintre cele mai mari banci din lume urmeaza sa solicite reduceri de taxe de pana la 4 miliarde de lire sterline pe an in urma Brexit-ului, dupa ce au platit catre Trezoreria Regatului Unit zeci de miliarde de dolari in taxe suplimentare de la izbucnirea crizei financiare, anunta The Telegraph, mentionand ca acesta este un efort coordonat intre cele mai mari banci din Marea Britanie, Europa si SUA.

Impactul Brexit asupra romanilor din Marea Britanie

Au mai ramas cinci zile pana cand Marea Britanie va divorta de Uniunea Europeana.

Brexit, Final Countdown: Cum se va incheia, la miezul noptii, mariajul de 47 de ani dintre Marea Britanie si UE

Cand ceasul va bate de miezul noptii la Bruxelles, vineri, lunga perioada de 47 de ani de cand Marea Britanie este membra a clubului natiunilor europene se va incheia. La inceput, aparent, nimic nu se va schimba, pentru ca Regatul Unit va intra in perioada de tranzitie de 11 luni care mentine actualul status quo. Dar exista o exceptie cruciala: Marea Britanie va fi exclusa din toate forurile de luare a deciziilor, iar consecintele vor fi imediate, scrie The Guardian.

DE NECREZUT! Un sofer roman de Uber din Marea Britanie a vrut sa intareasca stereotipurile care circula in jurul nostru! Este incredibil ce i-a putut face unei cliente

Un roman a vrut sa se faca cunoscut in Marea Britanie si a reusit. Sofer de Uber, Cornel Mihai a vrut sa pacaleasca o clienta Victoria Oruwari, in varsta de 39 de ani), care, pe deasupra, mai era si oarb.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )