Libnet.ro
UNICEF

05:00

Financial Times: Alegerile din Spania, cel mai polarizant scrutin de dupa dictatura lui Franco

Hotnews Hotnews,
 Financial Times: Alegerile din Spania, cel mai polarizant scrutin de dupa dictatura lui Franco

Spania se confrunta cu un scrutin care a polarizat cel mai mult electoratul de la reinstituirea democratiei dupa moartea lui Francisco Franco in 1975, comenteaza cotidianul Financial Times, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

O mama si fiul ei au fost gasiti morti intr-o grota din Tenerife. Cel mai mic copil al victimei, in varsta de cinci ani, a condus politistii la locul crimei

Tragedie in Tenerife. La indiciile unui copil de cinci ani, politia a gasit doua cadavre intr-o grota, unul apartinand unei femei de 39 de ani si celalalt unui baiat de 10 ani. Micutul a fost gasit.

Be EU. Alege-ti viitorul! Mesajul Parlamentului European pentru alegerile din luna mai

Sabina Iosub a prezentat, joi, la Be EU, cel mai recent clip de promovare al alegerilor europarlamentare, din luna mai a acestui an. Parlamentul European indeamna la vot si la un vot responsabil, mergand pe.

Ce ascunde cel mai tare telefon Huawei: secretul camerei foto a fost aflat

Huawei P30 Pro e cel mai nou si mai performant telefon al companiei. Totusi, acesta mai are un atu: camera foto. Acum stim cum functioneaza. Ce a reusit Huawei sa faca odata cu acest telefon e sa-i faca atenti pe oameni, mai mult ca oricand, la camera foto. Are trei senzori, dar cea mai interesanta [] .

Premier League: Paul Pogba (Manchester United), mijlocasul care a mers cel mai mult pe teren in actualul sezon

Daily Mail a prezentat o statistica, din care reiese ca Paul Pogba de la Manchester United este jucatorul care a mers cel mai mult pe teren, dintre toti mijlocasii din Premier League.

FOTO Al doilea cel mai mare diamant brut din istorie, de 1.758 de carate, descoperit in Botswana

Al doilea cel mai mare diamant brut din istorie, de 1. 758 de carate, cu o dimensiune ce o depaseste pe cea a unei mingi de tenis, a fost descoperit intr-o mina din Botswana, potrivit skynews. com, citat de Mediafax.

Romania, printre primele tari in Uniunea Europeana cu cel mai mare numar de fete care studiaza ITC

Romania si Bulgaria sunt tarile din Uniunea Europeana cu cel mai mare procent - peste 31 la suta - al fetelor care studiaza in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Aceasta, in conditiile in care la nivelul Uniunii Europene fetele reprezinta, in medie, doar 17 la suta din totalul elevilor de liceu si studentilor la ITC.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 APRILIE OMV Petrom - liderul rentabilitatilor din BET

Marcand un salt al cotatiei de 4,15%, in intervalul 16 - 23 aprilie, in raport cu moneda euro, actiunile OMV Petrom SNP) reprezinta titlurile ce au inregistrat cel mai bun parcurs din randul emitentilor ce compun indicele BET, referinta pietei noastre de capital, care a crescut cu 1,38%, in perioada mentionata.

AMBASADOAREA SUA: Cel mai probabil grupari straine au fost implicate in atacurile din Sri Lanka

Scara si complexitatea atacurilor de duminica din Sri Lanka, soldate cu 359 de morti, arata ca cel mai probabil a fost implicata o grupare externa precum ISIS, a afirmat ambasadoarea SUA, Alaina Teplitz.

Nissan si-a redus estimarile referitoare la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Nissan Motor si-a redus estimarile la profitul anual la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza costurilor din Statele Unite, intr-o perioada in care se adapteaza la lipsa fostului presedinte Carlos Ghosn si isi proiecteaza viitorul cu partenerul de alianta Renault, transmite Reuters.

PSD: Avem cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani

Rata somajului a scazut la doar 3% in luna martie, anunta PSD intr-un mesaj dat publicitatii. Am reusit performanta istorica de a avea cel mai mic somaj din ultimii 30 de ani! Rata somajului a coborat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )