Libnet.ro
UNICEF

00:07

Financial Times, predictii pentru anul 2019 despre Brexit, alegerile europene si Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Financial Times, predictii pentru anul 2019 despre Brexit, alegerile europene si Donald Trump

Jurnalistii de la Financial Times anticipeaza ca anul 2019 va fi marcat de oprirea procesului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana si de punerea sub acuzare a presedintelui american Donald Trump. continuă pe Adevărul

SIF OLTENIA - CALENDARUL DE COMUNICARE FINANCIARA PENTRU ANUL 2019

APIA : Fermierii pot depune cererile de plata pentru anul 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Centrul judetean Calarasia anuntat ca data de 31 ianuarie 2019 este termenul limita pentru depunerea cererilor de plata pentru anul 2019.

Colliers: Cele mai importante predictii pentru 2019 pe piata imobiliara din Romania

Compania de consultanta imobiliara Colliers International estimeaza ca in 2019 vor fi livrati peste 350. 000 de mp de birouri, iar valoarea totala a tranzactiilor ar putea trece de un miliard de euro. Pe segmentul de industrial si logistica, sunt.

MINISTRUL DE EXTERNE GERMAN DESPRE BREXIT: Londra trebuie sa dea dovada de seriozitate

Ministrul de externe german Heiko Maas a facut apel luni la Marea Britanie sa dea dovada de seriozitate si spirit practic in gasirea unei solutii pentru Brexit, subliniind ca autoritatile britanice au o ''mare responsabilitate '' in acest sens, transmite Reuters.

Ministru german despre Brexit: Mai gnditi-va. Usa Uniunii Europene ramne deschisa!

Ministrul german pentru afaceri europene Michael Roth a indemnat Marea Britanie sa analizeze posibilitatea de a reveni asupra deciziei de a parasi Uniunea Europeana, referindu-se la convocarea unui nou referendum privind Brexit-ul, informeaza Reuters.

Andronescu anunta scurtarea vacantelor si examenele de evaluare nationala si BAC mai devreme. Modificarile puse n dezbatere pentru anul scolar 2019-2020

Incepand cu anul scolar 2019-2020 elevii ar putea avea ore mai putine, vacante mai scurte, iar examenele de evaluare nationala si bacalaureat mai devreme. Anuntul a fost facut de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, care a precizat, intr-un interviu, ca vrea sa puna in dezbatere publica proiectul privind regandirea structurii anului scolar.

Prima sedinta a coalitiei din acest an. Dragnea si Tariceanu discuta azi despre buget si strategia n conflinctul cu Iohannis

Presedintii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, vor avea luni o sedinta de coalitie pentru a discuta despre proiectul bugetului pentru anul 2019, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax.

Prima sedinta a coalitiei din acest an. Dragnea si Tariceanu discuta azi despre buget si strategia n conflictul cu Iohannis

Presedintii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, vor avea luni o sedinta de coalitie pentru a discuta despre proiectul bugetului pentru anul 2019, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )