Libnet.ro
UNICEF

14:30

Financial Times: Romania inca se descurca, dar pana cand?

B1 B1,
Financial Times: Romania inca se descurca, dar pana cand?

Romania inca se descurca, dar pana cand?, se intreaba Financial Times. Instabilitatea politica pune, in continuare, probleme economiei in Romania, noteaza ziarul, care citeaza date statistice potrivit. continuă pe B1

Financial Times despre amanarea aderarii la Schengen: intalnirea a fost anulata pentru a ...

Sperantele Romaniei de a adera la spatiul Schengen saptamana aceasta au fost naruite dupa ce reprezentantii unor state membre au opinat ca aderarea ar fi prematura din moment ce tara se afla inca intr-o criza politica, scrie corespondentul Financial Times la Bruxelles, James Fontanella-Khan, citat de tvrinfo. ro. Reuniunea ministrilor de interne ai tarilor din Uniunea Europeana, programata initial pentru miercuri, 19 septembrie, ar fi urmat sa aduca un vot asupra intrarii Romaniei in zona .

Ponta: Pastram cota maxima de impozitare la 16% pana in 2016 sau pana cand UE impune ...

Cota maxima de impozitare va fi mentinuta la 16%, chiar si in conditiile introducerii unor cote de impozitare de 8% si 12% pentru persoane cu venituri reduse, in perioada 2012-2016 sau pana cand Uniunea Europeana va impune un regim de impozitare unitar, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Pastram cota unica in perioada 2012-2016 sau pana in momentul in care Uniunea Europeana va impune un regim de impozitare unitar, a spus Ponta la RTV. El a sustinut ca, in prezent, Romania .

Ponta: Pastram cota maxima de impozitare la 16% pana in 2016 sau pana cand UE impune un regim unitar

Cota maxima de impozitare va fi mentinuta la 16%, chiar daca se vor introduce si cote de impozitare de 8% si 12% pentru persoane cu venituri reduse, in perioada 2012-2016 sau pana cand Uniunea Europeana va.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )