Libnet.ro
UNICEF

15:00

Financial Times: Secretele indreptarului populist

Hotnews Hotnews,
 Financial Times: Secretele indreptarului populist

Arthur Finkelstein, un director american de dreapta de campanii politice care a murit in 2017, nu a vorbit aproape deloc in public. Practic, unica urma audibila ramasa de la el este un discurs tinut in 2011 la obscurul Institut Cevro din Praga. Merita ascultat pe YouTube, intrucat in el Finkelstein prezice viitorul politic, scrie Financial Times, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Financial review Prima pagina a presei straine: Secretele indreptarului populist. Criza Boeing-un exemplu de esec de PR Avertismentele Bancii Angliei. De ce in tarile fericite exista mai multi sinucigasi decat in Italia si Grecia?

Financial Times: Secretele indreptarului populist * Banca Angliei avertizeaza asupra riscului de contractie a pietei muncii * Les Echos: Banca Frantei a revizuit in scadere prognoza de crestere pentru 2019 * Handelsblatt: Criza Boeing este un exemplu de esec de PR * IlSole24Ore: De ce in tarile bogate si fericite exista mai multe cazuri de sinucidere decat in Italia si Grecia? * Lectura placuta!.

Financial times: SUA, China si revenirea la o lume cu doua blocuri

Acum, la 30 de ani de la caderea Zidului Berlinului, tensiunile in crestere dintre SUA si China refac o linie de diviziune geopolitica. Iar de la tari se asteapta din ce in ce mai mult sa clarifice daca sunt alaturi de Washington sau de Beijing, potrivit Financial Times, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )