Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantare de 4 milioane lei pentru proiecte de constientizare a tinerilor privind protectia mediului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantare de 4 milioane lei pentru proiecte de constientizare a tinerilor privind protectia mediului

La ini and tiativa Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Guvernul a aprobat, in and sedin and ta de ieri, crearea unui program de finan and tare cu 4 milioane lei prin Administra and tia Fondului pentru Mediu, pentru proiecte de con and stientizare a tinerilor privind problematica protec and tiei mediului, in cadrul evenimentelor organizate in 2015, la Cluj-Napoca, cu ocazia acordarii titlului de capitala europeana a tineretului, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Mediu remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Profit net de 5,7 milioane lei pentru Aerostar

Compania Aerostar Bacau simbol ARS) a inregistrat un profit net de 5,7 milioane lei in primul trimestru T1) din 2014, usor in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un raport al companiei.

15 milioane de lei, pentru concursul Centrului National al Cinematografiei

Centrul National al Cinematografiei CNC) va aloca suma de 15 milioane de lei pentru prima sesiune a concursului de finantare de proiecte cinematografice din acest an. Dosarele de concurs vor putea fi depuse pana la data de 13 iunie, ora 15. 00, la secretariatul CNC.

Primaria Chisinau aloca 3,5 milioane de lei pentru repararea acoperisului blocului in care au 28 de locuinte la mansarda

Consilierii municipali au votat in unanimitate alocarea din Fondul de rezerva a municipiului Chisinau a sumei de 3,5 milioane de lei pentru reparatia acoperisului blocului de locuit din strada Independentei, unde in urma unui incendiu produs pe 1 mai au ars 28 de apartamente la mansarda.

Primaria Chisinau aloca 3,5 milioane de lei pentru repararea acoperisului blocului in care au ars 28 de locuinte la mansarda

Consilierii municipali au votat in unanimitate alocarea din Fondul de rezerva a municipiului Chisinau a sumei de 3,5 milioane de lei pentru reparatia acoperisului blocului de locuit din strada Independentei, unde in urma unui incendiu produs pe 1 mai au ars 28 de apartamente la mansarda.

Business B1 la zi: Statul a atras 400 milioane lei prin obligatiuni la un randament de 3,95% (VIDEO)

Ministerul Finantelor Publice a atras 400 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in iunie 2017 si pentru care a obtinut un cost mediu de finantare de 3,95% pe an, mai mic decat cel.

Jianu: IMM-urile vor primi subventii de 900-1.300 de lei pentru crearea de locuri de munca

Firmele mici si mijlocii care creeaza locuri de munca vor beneficia din iulie de subventii la angajarea tinerilor, respectiv de 900 de lei pentru un absolvent de liceu si de 1. 300 de lei pentru unul de facultate, pentru o perioada de 6-12 luni, a.

Carpatica Asigurari anunta ca a platit despagubiri de aproape 94 milioane lei, la venituri de peste 164 milioane lei in primele trei luni din 2014

Carpatica Asig si-a majorat subscrierile cu peste 30% in primul trimestru din acest an, fata de aceeasi perioada din 2013, totalul acestora fiind de peste 164 milioane lei, a anuntat marti asiguratorul. Procentul de majorare a primelor brute subscrise este mai mare decat cresterea de peste 22% a daunelor achitate. Valoarea absoluta a despagubirilor platite de companie este de aproape 94 milioane lei, in intervalul analizat.

BCC a avut pierderi de 0,9 milioane lei in primul trimestru

Rezultatul net al primului trimestru din acest an pentru Banca Comerciala Carpatica este pe minus cu 0,9 milioane lei, banca obtinand un profit brut de 2,5 milioane lei, potrivit unui raport remis BVB.

36 milioane lei, despagubiri pentru exproprieri aferente lucrarilor la autostrada Sebes-Turda

Guvernul a aprobat ieri acordarea sumei de 36,51 milioane lei, estimata cu titlu de despagubire aferenta, pentru 4. 312 imobile expropriate in interes de utilitate publica pentru derularea lucrarilor la autostrada Sebes-Turda.

15,6 milioane lei au fost cheltuiti pentru Proiectul Tarnita

Corpul de Control al Departamentului pentru Energie a finalizat analiza privind cheltuielile efectuate de SC Hidrolectrica SA pentru studiile realizate in perioada 2003-2014, din care reiese ca suma totala cheltuita a fost de 15,6 milioane lei fara TVA, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )